visco-uložak jastuka

Ukoliko ste već pomislili da za vas ne postoji idealan jastuk, sigurno niste isporobali najnoviji proizvod nastao kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja stručnjaka  koji se bave problematikom spavanja. Visco materijal odlikuje se svim bitnim svojstvima neophodnim za idealnu podlogu pri spavanju. Bez posebnog napora jastuk visco možemo stisnuti gotovo na „nulu“.

Radi takvog ponašanja jastuk se odlično prilagođava anatomiji tela u ovom slučaju to je vratni dio kičme. Muskulatura vrata se rasterećuje zbog delovanja VISCO-pene koja se optimalno prilagođava prirodnom položaju mišića i kostiju. Ne dolazi do neprijatnih ukočenosti i napetosti koje su povezane sa glavoboljom. Korišteni materijali odlikuju se tzv. „memory" efektom, reaguju na toplinu tela te na taj način čine odličnu podlogu za vaš vrat, kičmu i samu glavu.Osnovnom materijalu dodaje se tzv. „POLYOLE“ specijalni dodatak da se uspori vraćanje u početni oblik. Ta Visko-pena ima veliku gustoću od cca. 60 kg/m3 i dosta nisku specifičnu trvdoću od cca. 2,0 Kpa.

 

Za naručivanje i detaljnije informacije kontaktirajte nas Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Naručite proizvod online i dobijate 5% popusta.

B.P. Eurogrupa Beograd

Obalskih radnika 4B/2

11000 Beograd

prodaja@bioproduct.rs

tel +381/11/20 91 214

http://www.bioproduct.rs

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se