miniwell twist

  
Njegov ergonomski zaobljeni oblik prilagođava se na dijelove tijela kao što su vrat, ramena, leđa, noge i trbuh. Sa svoje četiri optimalno raspoređene masažne glave, masira s kružnim pokretima u željenom području vašeg tijela. Stimulirajući cirkulaciju vaši mišići će se zagrijati i opustiti.

Miniwell Twist će zauzeti važno mjesto u vašem domu i navikama, stvorićete svoju oazu za rješavanje svakodnevnog stresa.

Redovita masaža s Miniwell Twistom potiče funkcije živčanih putova i aktivira metabolizam. Stimuliracirkulaciju i napetosti. Pozitivno djeluje na unutarnje organe.

Shiatsu masaža-pruža tijelu opuštanje, vitalnost i regeneraciju. Osim što ima smirujući učinak na stres i povećava opći osjećaj dobrobiti.

 

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..


Tehnički podaci

Uz auto adapterom Miniwell Twist također može koristiti kada putujujete automobilom (ne treba koristiti tijekom vožnje!). Jednostavno priključite adapter u upaljač za cigarete.

Dimenzije

35 x 23 x 15 cm

Težina: 2 kg

Izvor napajanja:

Ulaz: AC 100 -240 V ~ 50/60 Hz, 0,8 A

Izlaz: DC 12 V, 2500 mA

Nazivna snaga: 19,2 W

 

B.P. Eurogrupa Beograd

Obalskih radnika 4B/2

11000 Beograd

prodaja@bioproduct.rs

tel +381/11/20 91 214

http://www.bioproduct.rs

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se