masažer step

"STEP"- univerzalna masažna sedalica

Ovaj masažer se po svojim funkcijama i masažnim tehnikama može uporediti sa boljom masažnom foteljom, jer vrlo lako svaku i najobičniju stolicu pretvara u odličnu fotelju za masažu. Masažna sedalica Step omogućava različite vrste masaže: gnječenje i masažu valjcima za leđa, te masažu vibracijama za bedreni deo. Takođe, omogućava i zonsku masažu na leđima, te tako postizanje najoptimalnije terapije za leđa, uz više programa masaže vibracijama za bedreni deo.

Opremljena je autopunjačem, za vožnju u automobilu ne ometa koncentraciju prilikom dužih putovanja. Posebno je pogodan za korišćenje za osobe koje puno sede na radnom mestu jer je prenosiv i zauzima malo prostora. Masažer se može koristiti i na krevetu tako da se položi vodoravno te legne na njega. Step je masažer za sve ljude koji drže do svog zdravlja i komfora, bilo da ga koriste na radnom mestu, u automobilu ili u domu pružiće i više od onoga što bi očekivali od masažne sedalice!

Moderan dizajn -materijal pogodan za kožu i lako se održava.

Masaža duž kičme, gore i dole, odabir 3 masažne zone, gornji ili donji deo leđa, 4 rotirajuće masažne glave u unutrašnjosti podloge pružaju ugodnost gnječenjem, 2 vibracijska motora u sedećem delu za dodatnu-anticelulitnu masažu bedra, dodatno crveno svetlo i funkcija toplote u leđnom delu sa automatskim isključivanjem. Odabir jednog od 3 moda vibracijske masaže, kao i mogućnost podešavanja u 3 intenziteta.

Praktični daljinski upravljač za prijatno i jednostavno biranje masažnih tački.

Programiranje 15 minutnog masažnog programa, ukupna težina 5 kg, kabal, dodatni adapter od 12V za auto (uključuje se u mesto za upaljač u autu).

B.P. Eurogrupa Beograd

Obalskih radnika 4B/2

11000 Beograd

prodaja@bioproduct.rs

tel +381/11/20 91 214

http://www.bioproduct.rs

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se