masažna fotelja classico

 

CENA 990 evra

  • površinska i dubinska masaža
  • 6 automatskih programa
  • grejači za lumbalni deo leđa
  • sklopiva konstrukcija
  • ergonomski oblikovana
  • vrlo jednostavno podešavanje fotelje u željeni položaj

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobijate najbolju cenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, uputstva za rukovanje na srpskom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne delove, partnera sa 15 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Masažna fotelja Classico je posebna po tome što s pravom možemo reći da je ergonomska jer se anatomski prilagođava telu prema njegovim konturama, čime se postiže maksimalna opuštenost tela pri masaži i sedenju. Ima sklopivu konstrukciju pa je samim tim i multifunkcionalna i vrlo praktična za korišćenje.

Na Classicu je masaža podeljena na četiri najbitnije telesne zone: vratno ramenu, leđno lumbalnu, bedrenu te zonu listova. Možete odabriti između dva načina vibracione terapije: dubinska ili površinska za svaki deo tela, te pojedinačno ili istovremeno za celo telo. Masaža vibracijama posebno se preporučuje za osobe koje imaju izražene probleme slabe cirkulacije, bolne, otečene noge i stopala.

Takođe, može pomoći za opuštanje celog tela, obnavljanje energije te smanjenje napetosti i stresa. Za osobe sa izraženijim bolovima u lumbalnom delu leđa na ovoj fotelji možete odabrati funkciju tretmana grejanjem za ubrzano otklanjanje bolova i bolju prokrvljenost tkiva. Na daljinskom upravljaču u svakom trenutku možete proveriti koji deo tela je pod tretmanom i odabrati funkcije koje želite, a možete izabrati i jedan od šest automatskih programa.

Classico se automatski isključuje nakon preporučenih 15 minuta masaže tako da se možete potpuno opustiti i relaksirati te čak i zaspati.

Mogućnost odabira između dva modela, ST/vibraciona masaža ili RL/dodatak rolo masaža.

O kvalitetu masaže u masažnoj fotelji Classico može posvedočiti više hiljada zadovoljnih korisnika ove jedinstvene masažne fotelje. 

 

REDOVNA CENA 990 evraAKCIJSKA CENA!

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju!

 

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Naručite proizvod online i dobijate 5% popusta.

B.P. Eurogrupa Beograd

Obalskih radnika 4B/2

11000 Beograd

prodaja@bioproduct.rs

tel +381/11/20 91 214

http://www.bioproduct.rs

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici.
Saznajte više Slažem se