ETERIČNO ULJE 110

Kategorija Oznaka:

Eterično ulje 110

Eterično biljno ulje, doktora Foerstera, ima široku primenu: kod jakih i čestih glavobolja izmasirati sa par kapi ulja u predelu slepoočnica za ublažavanje bolova, kod upala zuba ili desni, staviti par kapi ulja na prst, pa izmasirati zubno meso ili staviti ulje na vatu te naneti direktno na bolno mesto, kod problema sa sinusima staviti ispod nosa i inhalirati se.

Takođe, kod reumatskih tegoba, artritisa ili kod umora posle sporta, napornog rada ili tuširanja, izmasirati telo biljnim uljem. Masaža eteričnim uljem osvežava I neguje telo, vraća vitalnost, a koža postaje nežnija i otpornija

Sadrži ekstrakte 111 trava i biljaka.

Način i primeri primene:

Za dnevnu higijenu tela. Za osvežavanje i otklanjanje neprijatnog mirisa tela.
Ujutro nakon tuširanja ili uveče pre spavanja utrljati 2-4 kapi na vrat, grudi, leđa, ruke ili noge.

Pre i posle bavljenja sportom, planinarenja ili šetnji, kod umora, iscrpljenosti, glavobolje, utrljati 2-4 kapi ulja na čelo, slepoočnice, vrat.

Za negu stopala, nakon pranja nogu utrljati nekoliko kapi ulja na stopala i noge.
Posebno se preporučuje kod teških i umornih nogu, probadanja i grčeva u nogama.

Za negu zuba i usne duplje, dodajte 2 kapi eteričnog ulja u vodu za ispiranje usta i dobićete izvanredno sredstvo za negu usne duplje i osvežavanje daha.

Važna uputstva:

Samo za spoljašnju upotrebu. Ne gutati jer može biti štetno za pluća. Ne stavljati u oči i na sluzokožu. Za decu tek od 6 godina života. Ne stavljati na otvorene rane.

Pakovanje: 100 ml

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas prodaja@bioproduct.rs

ili nazovite 011/20 91 214, 069/486 4801.