KREMA OD KONOPLJE

Kategorija Oznaka:

Krema od konoplje

Vitaminska krema za lice od konoplje sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke koje štite i obnavljaju kožu. Vidljivo smanjuje bore na licu. Hidrolat konoplje revitalizuje kožu i poboljšava mikrocirkulaciju.
Bogata hladno ceđena ulja i plemeniti maslac mogu nadoknaditi koži njene vlastite ceramide, zadržavaju i čuvaju njenu vlažnost i elastičnost.

Krema je lepog i prijatnog mirisa. Vitaminska krema za lice od konoplje plagođena je za sve tipove kože, zbog svoje nežne, lagane teksture i jako hranljivog sastava.

KONOPLJA 250 ml

Vitaminska krema za lice od konoplje sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke koji štite i obnavljaju kožu. Vidljivo smanjuje bore na licu. Hidrolat konoplje revitalizuje kožu i poboljšava mikrocirkulaciju. Bogata hladno ceđena ulja i plemeniti maslac mogu nadoknaditi koži njene vlastite ceramide, zadržavaju i čuvaju njenu vlažnost i elastičnost. Krema je lepog i prijatnog mirisa. Vitaminska krema za lice od konoplje prilagođena je za sve tipove kože, zbog svoje nežne, lagane teksture i jako hranljivog sastava.

Konopljino ulje sadrži za ljudsko telo idealnu razmeru omega 3, 6 i 9 masnih kiselina. Važna je za otpornost imunološkog sistema i lečenja stanja na koži. Sadrži i esencijalne, nezasićene masne kiseline koje su važan materijal za izgradnju ćelijskih membrana i utiču na njihovu veću elastičnost, poboljšavaju protok energije među ćelijama, te poboljšavaju apsorpciju hranljivih materija.

Konopljino ulje sprečava gubitak vlage u koži i pomaže u sprečavanju preuranjenog starenja. Ulje je vrlo korisno za ublažavanje stanja na koži kao što su ekcemi, akne, gljivične infekcije, psorijaza i dermatitis.

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas prodaja@bioproduct.rs ili nazovite 011/20 91 214, 069/486 4801.