-25%

MASAŽNA FOTELJA ADMIRAL PREMIUM 3D – BLACK FRIDAY

4,867.00 

tel/viber/whatsapp  +381 / 069 4864 801

TOP MODEL-3D TEHNOLOGIJA!
21 AUTOMATSKI PROGRAM MASAŽE
6 MASAŽNIH TEHNIKA ZA CILJANU MASAŽU
4 PROGRAMA 3D MASAŽE
ISTEZANJE TELA, MUZIKA, JONIZACIJA
38 VAZDUŠNIH JASTUKA, REFLEKSOTERAPIJA
GLASOVNO UPRAVLJANJE
GARANCIJA 3 GODINE
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU
Kategorija

Masažna fotelja ADMIRAL PREMIUM 3 D


NOVO!

ADMIRAL PREMIUM – 3D MODEL!

Premium ili masažna fotelja najviše klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža!

-PREMIUM fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D skeniranje i dubinsku masažu vrata i  leđa, sa masažnim glavama koje izlaze i do 12cm po trećoj dimenziji u dubinu!

Iako se slične fotelje možda već navode kao “4D” fotelje, to nije tačno. Ovo je samo lažni i nažalost obmanjujući marketinški trik.

Vrhunska ADMIRAL Premium 3D masažna fotelja elegantnog izgleda!

Premium 3D je ekskluzivna vrhunska masažna fotelja s veštačkom inteligencijom koja je vrlo udobna, opušta, smiruje, smanjuje umor, ublažava bol, smanjuje stres i na kraju, ali ne manje važno, pruža fantastičnu masažu!

3D inteligentna tehnologija masaže u leđima od vrata do sredine bedara od 135 cm dužine!

Inteligentni masažni valjci se kreću tiho i automatski otkrivaju položaj ramena, procenjuju linije tela i zakrivljenosti. Na osnovu toga se podešavaju tačke masaže i razmak između masažnih ruku (mogu se podesiti i ručno po potrebi u 11 položaja ramena!).

Inteligentne masažne ruke vas masiraju kao što bi radio profesionalni masažni terapeut. One automatski otkrivaju položaj ramena, snimaju linije tela, prilagođavaju tačke masaže i razmak između masažnih ruku kako bi dobili personalizovanu masažu. Pružaju jedinstvenu masažu oko vratnih, prsnih i lumbalnih pršljenova. Dobićete ravnomerno snažnu masažu leđa. To će vas osvežiti i ublažiti umor.

Tehnologija 3D inteligentne masaže – šta je to zapravo?

3D je još složeniji mehanizam sa valjcima koji još više prati površinu tela. Inteligentni uređaj za masažu tipa 3D prati prirodnu zakrivljenost kičme i pruža duboku masažu celog kičmenog mišića. Efikasna masaža paraspinalnih mišića može povećati mišićni tonus i poboljšati držanje.
Osim podešavanja intenziteta i brzine masaže, masažni valjci se ne pomeraju samo vertikalno (gore i dole; kao kod 2D fotelja) tokom 3D masaže, već i u prostoru, napred i nazad.
Šta je više u 3D masaži od 2D masaže?
Omogućava još precizniju masažu – delom zahvaljujući savršeno preciznom skeniranju položaja tela!
Omogućava precizniju masažu koja je još sličnija ljudskom dodiru – a dostupna je još jača masaža zahvaljujući još većem pritisku koji se može primeniti na 3D masažne valjke. Omogućava vrlo prilagođene masaže!
Još efikasnija masaža – masažni valjci dopiru do duboko ležećeg mišićnog tkiva, omogućavaju opuštanje čak i najzgrčenijih mišića. Ruke za masažu mogu da prodru i dublje – uz pomoć masažnih ručica koje se protežu do dubine od 12 cm ili pod uglom od 78 stepeni, može se postići prava duboka masaža.

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobijate najbolju cenu, uputstva za rukovanje, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne delove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

 Funkcije i delovanje

Tehnike masaže

Shiatsu-šijacu (stisak prstom): Pritiska glavne tačke tela. Ova metoda delotvorno ublažava napetost i ukočenost mišića smanjujući pritisak na kičmu. Možete birati između 2 različita načina masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 razmaka kako bi odgovarala različitim potrebama korisnika. Takođe, možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže.

Tapkanje: Masažni valjci tapkaju po leđima gore-dole i podstiču cirkulaciju krvi kroz leđa. Tap masaža jedna je od najpoznatijih i najtraženijih metoda opuštanja i masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 različitih nivoa kako bi odgovarala različitim potrebama korisnika. Takođe, možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i jačinu masaže.

Gnečenje: Ova metoda pritiska duboko u mišiće, stimulišući neke od glavnih tačaka energije. Smanjuje napetost i ukočenost mišića. Možete dobiti jedinstvenu masažu različitom brzinom. Takođe, možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže.

Gnečenje + tapkanje: Kombinovana alternativna masaža za celo područje leđa. Takođe, možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže.

Podizanje ramena: Masaža koju obavljaju 3D masažni valjci opušta mišiće i smanjuje osećaj umora. Masaža može ublažiti i najdublji bol. Takođe, možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže.

3D masaža: možete birati između 4 različita načina masaže. Sa 5 različitih intenziteta. Sofisticirana, precizna masaža, sve više nalik na masaži ljudskom rukom, u svim smerovima prostora (gore-dole i napred-nazad). S dva trodimenzionalna načina masaže, brzina, intenzitet i širina masaže mogu se podesiti u 5 nivoa.
Možete podesiti brzinu, širinu i intenzitet za svaku masažu (opcije podešavanja mogu se razlikovati za različite masaže). 5 vrsta brzine na leđima, 5 vrsta snage na leđima, 5 vrsta razmaka na leđima, 5 vrsta širine na leđima. Na taj način možete dobiti vrlo jedinstvenu, personalizovanu masažu. Intenzitet masaže u predelu vrata i ramena može se podesiti i jastucima naslona za glavu (za jaču masažu slojevi jastuka se mogu skinuti.

masažna fotelja – profesionalni “masažni terapeut”-  inteligentna masažna ruka masira na isti način kao i profesionalni maser.

Masaža leđa u obliku SL – prati oblik kičme, masira cela leđa i masira ih sve do sredine bedara, dužine 135 cm! Masažne ruke rade gore / dole / levo / desno / 3D sistemom valjaka

3D sistem masažnih ruku kreće se napred/nazag oko vrata, ramena (trapezius i vrat), leđa i struka. Valjci se kreću u obliku slova S prateći i prilagođavajući se obliku kičme. Na taj način valjci ne dodiruju kučmu, već se masiraju cela leđa! Pomoću četiti točkića, tiha, inteligentne 3D masažne ruke izvode potpunu masažu leđa (vrat, ramena, leđa, struk). Masiraju u dužini od 135 cm, tako pokrivaju cela leđa i spuštaju se do sredine bedara. S-oblik šine za masažu uklapa se u S-oblik leđa, tako da je ergonomski i dobijate izuzetno precizno iskustvo masaže leđa.

Masaža tela vazdušnim jastucima sa pritiskom

Masaža celog tela vazdušnim jastucima sa 38 jastuka! Vazdušna masaža se može odabrati s 5 vrsta postavki snage. Može se odabrati i istovremena masaža celog tela vazdušnim jastukom, istovremeno se masira sa 38 vazdušnih jastuka! Vazdušni pritisak masira podlaktice, ramena i dlan uz magnetnu terapiju – cela ruka je osvežena! Funkcija masaže podlaktice vazdušnim pritiskom (sa 8 ugrađenih jastuka), funkcija masaže ramena (sa 2 ugrađena jastuka). Stolica za masažu opremljena je jastucima koji prate zakrivljenost ljudske ruke. Uravnotežena 3D kontrakcija vazdušnih jastuka osvežava vaše ruke i dlanove – posebno magnetnom terapijom. Magnetna terapija poboljšava nizak sadržaj magnetita u telu stimulišući akupunkturne tačke. Intenzitet masaže vazdušnim jastukom može se podesiti – 5 nivoa.

Masaža vazdušnim pritiskom donjeg dela tela – opuštanje i osveženje! Masaža struka, masaža stopala / bedara, potkolenice, zgloba, pete, stopala, prstiju / (28 vazdušnih jastuka). Vazdušni jastuci različitih veličina u potpunosti okružuju potkolenicu, gležanj, taban i stopalo i nude vam fantastično trostruko iskustvo. Intenzitet masaže vazdušnim jastukom može se podesiti na 5 nivoa.

Informacije o masaži

Admiral PREMIUM 3D masažna fotelja je sposobna za personalizovane masaže sa 7 vrsta postavki masaže, 5 vrsta brzine leđa, 5 vrsta jačine leđa, 5 vrsta širine leđa, 5 vrsta jačine vazdušnog jastuka, 3 brzine nožnog valjka, 4 vrste opcija podešavanja vremena . Roler masaža stopala, prstiju, Ahilove pete masira na isti način kao i masaža koju pruža ljudska ruka!
Admiral Premium 3D ima naprednu tehnologiju masažnih valjaka koja pruža iskustvo masaže koje nudi profesionalna masažna terapija. Masaža na tabanima može biti slabija, ali i jača – sa 3 brzine.

Masaža stopala vazdušnim jastucima i točkićima! – masaže prema dužini veličine stopala!
Držač za stopalo je opremljen masažnim valjcima i vazdušnim jastucima koji vas masiraju. Mogu smanjiti napetost i oticanje nogu, smanjiti umor i bol u listovima, “pokrenuti” cirkulaciju krvi i vratiti nozi osećaj vitalnosti.

.

21 automatski način masaže! – Jednostavno možete odabrati iskustvo masaže koje vam odgovara! Odaberite unapred postavljenu masažu i doživite posebno iskustvo masaže.

 Mogu se odabrati automatski programi masaže koji nude različite načine masaže i različite pokrete.

Brza masaža – Brza masaža zahvaljujući funkcijama masaže.

Komforna masaža – Prijatno iskustvo masaže.

Relaks masaža – Lagana masaža kojom se možete opustiti i smanjiti osećaj umora.

Masaža istezanja – Sa vazdušnim jastucima u struku, uzrokuje okretanje struka i stvara funkciju masaže uvijanja. To može smanjiti negativne efekte sedećeg rada i napetost mišića u lumbalnim mišićima.

Masaža celog tela – Dubinska masaža koja može vratiti energiju u telo

Masaža vrata i ramena – Masaža posebno za vrat i ramena koja može smanjiti bolove u mišićima.

Masaža leđa i struka – Masaža posebno za područje leđa i struka koja može smanjiti bolove u mišićima.

Kompresijska masaža celog tela vazdušnim jastukom – Kompresijska masaža nadlaktica, ruku, kolena, nogu i stopala, koja može opustiti celo telo.

Masaža “kičme” – Može pomoći u “lečenju” grba i izbočenih prsa. Može pomoći u održavanju ili poboljšanju zdravlja kičme. Može pomoći u poboljšanju izbočine intervertebralnog diska.

Masaža za sedeće radnike – Slična je fizičkoj aktivnosti masažom, može biti korisna onima koji puno sede. Podstiče fizičke funkcije.

Sportska regeneracijska masaža – može vam pomoći da se oporavite od fizičke aktivnosti i umora nakon sporta.

Osvežavajuća masaža uma – može smanjiti bolove u vratu i ramenima, stimuliše cirkulaciju krvi u mozgu stiskajući akupunkturne tačke Yuzhen i Dazhu.

Masaža kičme – fokusira se na poboljšanje zdravlja kičme i smanjuje posledice sedećeg načina života.

Masaža “Nega struka” – Fokusira se na poboljšanje zdravlja lumbalnog dela leđa, može pomoći u ublažavanju ukočenosti lumbalnih mišića.

Masaža stopala – Možete brzo ublažiti bolove u donjim ekstremitetima i smanjiti osećaj umora u njima.

“Pomlađujuća” masaža – Možete poboljšati kvalitet sna i radnu efikasnost.

Ostale automatske masaže:

Masaža za oslobađanje od stresa, masaža za vraćanje energije, masaža za opuštajući san, masaža koja obnavlja zglobove, nežna masaža vrata i ramena, ručno birana masaža gornjeg dela tela, s 5 vrsta masažnih položaja: masaža celog gornjeg dela tela, masaža gornjeg i donjeg dela leđa, masaža određenih područja i masaža na fiksnoj tački. Za posljednja dva, možete odabrati tačno područje, mesto ili čak tačku masaže! Možete čak prilagoditi brzinu, intenzitet i širinu za svaku masažu.

Sačuvajte svoje omiljene tretmane masaže i jednostavno ih odaberite iz memorije.

Možete sačuvati 5 tehnika masaže u memoriju. Možete postaviti željeno vreme masaže.
Prema vašim potrebama, kontstantna masaža za vreme koje odredite.

Dodatne funkcije

Istezanje tela i istezanje nogu

 Istezanje– Pritisak vazdušnog jastuka za listove učvršćuje nogu i potkolenicu, a zatim se i oslonac za noge i naslon masažne stolice admiral premium počinju naginjati i na taj način rastežu ljudsko telo.
Funkcija zagrevanja leđa
– prijatan topli osećaj i delotvorna masaža – može ublažiti bolove u leđima.
Funkcija infracrvenog grejanja na 40-50°C prijatno greje leđa te ublažava bol. Talasna dužina infracrvenog zračenja podudara se sa talasnom dužinom ljudskog tela, što aktivira ćelije i podstiče metabolizam. Funkcija toplotne terapije pruža prijatan osećaj uz koji se možete još više opustiti. Može se isključiti po želji.

Zero Gravity– omogućuje prijatno opuštanje
Ovaj mehanizam ima pozitivan učinak na zdravlje leđa. U ovoj situaciji telesna težina je ravnomerno raspoređena, a pritisak na kičmu se smanjuje. Kada se pokrene način rada Zero Gravity, između tela i nogu postoji stepen elevacije od oko 118. Bedra i listovi su viši od srca.
Gravitacija svakog dela tela ravnomerno je raspoređena na masažnu stolicu kako bi se u potpunosti oslobodio pritisak na telo. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se opustite. Možete birati između 2 položaja nulte gravitacije.
Zero Space – može se postaviti odmah uz zid
masažna stolica Admiral Premium treba samo 5 cm udaljenosti od zida iza sebe, čak i tokom rada.
Sedište masažne stolice može se pomerati napred bez dodirivanja poda ili zida. Time se štedi prostor u stanu.

Brze komande na desnom naslonu za ruke – prikladni za korišćenje.

Za još lakši rad. Postavite najvažnije funkcije još praktičnije: uključivanje / isključivanje / pauza, podešavanje intenziteta 3D masaže, sedenje i naginjanje unazag, prebacivanje između automatskih načina masaže, funkcija grejanja leđa, položaji nulte gravitacije, spuštanje i podizanje oslonca za noge, inteligentni glas.

Mogućnost bežičnog punjenja mobilnog aparata na levom naslonu za ruke.

Šarena estetska LED rasveta na desnoj i levoj bočnoj ploči. Uživajte u spoju tela i uma u šarenom neonskom svetlu i uđite u svet snova. LED svetlo iz masažne stolice, takođe, daje prostoriji poseban izgled. Stolica za masažu odgovara različitim visinama tela.

Kontaktirajte nas za najbolju cenu.

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju! Pošaljite pitanje ili narudžbu za proizvod na  prodaja@bioproduct.rs

VIBER / WHATSAPP +381 / 069 4864 801