MASAŽNA FOTELJA IMPERIO 4D

7,290.00 

Kategorija

NOVA!!!

IMPERIO 4 D masažna fotelja – TOP MODEL!

ZDRAVSTVENA FUNKCIJA!

 

 PREMIUM – 4D MODEL! NOVO!
Premium ili masažna fotelja najviše klase, vrhunske tehnike masaže, 4D masaža!
– PREMIUM fotelja sa 4D tehnologijom, koja omogućava 4D mikro detekciju položaja ramena, krivine i oblika tela kao i dužine nogu (visine osobe), a samim tim i najkvalitetnije personalizovane masaže!

 

FUNKCIJA DETEKCIJE TELA I PREPORUKA PROGRAMA MASAŽE!

Potpuno nova tehnologija masažnih valjaka jedinstvena na tržištu masažnih stolica, koja

– još više se prilagođava krivini kičme

-omogućava još precizniju masažu

– može se koristiti za postizanje još udobnijeg položaja kičme i ležećeg položaja

– u stanju da temeljno istegne kičmu

Inovativni fleksibilni masažni valjci u obliku slova “L” najpreciznije prate oblik kičme, masirajući cela leđa, od vrata do butina! U rasponu širine između 1,5-21 cm – pokriva cela leđa!

4D inteligentna tehnologija masaže od vrata do butina!

Inteligentni masažni valjci se kreću tiho i automatski prepoznaju položaj ramena, procenjuju linije i obline tela. Na osnovu toga se postavljaju tačke masaže i rastojanje između ruku koje masiraju. Inteligentna masaža ruku vas masira kao profesionalni maser. Izvode efikasnu masažu oko leđa i lumbalnih pršljenova. Na taj način ćete se osvežiti i ublažiti bol i osećaj umora u leđima.

4D inteligentna tehnologija masaže – Šta je to zapravo?

Tokom 4D masaže, jačina masaže sa valjkom se može podesiti na nekoliko nivoa (može se regulisati ne samo jastukom već i podešavanjem ugla naslona) – to je glavna karakteristika 4D masažne stolice – i dizajn masažnih valjaka je još finiji i sofisticiraniji, a mi možemo dobiti masažu koja je još sličnija ljudskom dodiru – barem to važi za naše 4D masažne stolice.

Oprez! Mnoge 2D masažne stolice se uzalud reklamiraju kao 4D masažne stolice; ako se snaga masaže sa valjcima ne može podesiti, to nije 4D masažna stolica!

4D sistem za masažu radi u više dimenzija. Masažni valjci rade gore-dole i bočno, kao i po dubini, napred-nazad. Mogu prodreti dublje u mišiće, do dubine od 12 cm – mogu se smanjiti i dublji bolovi!
– Dubina se može podesiti ručno! Ovo je veoma važno! Stolica za masažu koja nema mogućnost ručnog podešavanja u odnosu na snagu = dubina masaže nije 3D ili 4D masažna fotelja! – Uz duboku masažu, stolica za masažu može da opusti zategnute mišiće, čak i dublje slojeve (fasciju), ublaži napetost, bol i smanji stres. Masažna stolica Imperio 4D Premium ima izuzetno sofisticiran i inteligentan mehanizam sa valjcima koji prati površinu tela i kičme. Efikasna masaža paraspinalnih mišića može povećati tonus mišića i poboljšati držanje. Inteligentne masažne ruke se nečujno kreću i automatski prepoznaju položaj ramena, procenjuju linije i obline tela. Na osnovu toga se podešavaju tačke masaže i rastojanje ruku za masažu (usput, mogu se podesiti i ručno ako je potrebno). Na ovaj način možemo dobiti jedinstvenu, preciznu, ručno podešenu i potpuno prilagodljivu masažu! Masažni valjci podešavaju tačke masaže na osnovu izmerenih kontura tela. Na ovaj način dobijamo sofisticiranu, preciznu masažu – možemo podesiti brzinu i širinu valjaka, kao i jačinu 4D masaže!
Pored podešavanja intenziteta i brzine masaže, tokom 4D masaže, masažni valjci se ne pomeraju samo vertikalno (gore-dole; ili bočno kao kod 2D fotelja), već i prostorno, napred-nazad. Kod 4D masaže, jačina masažnih valjaka se može podesiti (za razliku od 2D masažnih stolica), zahvaljujući tome što se valjci mogu pomerati i u prostoru (ako se pomeraju napred dobijate jaču masažu, ako se pomeraju nazad, dobijate slabiju masažu). takođe možemo podesiti intenzitet 4D masaže!

Što je više u 4D masaži od 2D masaže?

  • Još personalizovanija masaža – mapiranje tela i masaža u slučaju naših 4D fotelja su još preciznije, masažna fotelja duže analizira parametre tela korisnika.
  • Dostupna je i još jača ili nežnija masaža zahvaljujući tome što kod 4D masažnih valjaka primenjeni pritisak može biti još veći ili manji – podešavanjem dubine (snage) valjaka.
  • Omogućava masažu koja se još više prilagođava potrebama korisnika, zahvaljujući tome što se jačina masaže sa valjkom može podesiti na više nivoa (ne može se regulisati samo jastukom i podešavanjem ugla nagiba). fotelja) – ovo je glavna karakteristika 4D masažne stolice
  • Ako se snaga masaže sa valjcima ne može podesiti, to nije 4D masažna stolica!
  • Još efikasnija masaža – masažni valjci dopiru i do dubokog mišićnog tkiva, što omogućava opuštanje čak i najtvrdokornijih, grčevitih mišića. Ruke za masažu mogu prodreti i dublje, – uz pomoć masažnih ručica koje se protežu do dubine do 12 cm, pod uglom do 78 stepeni, može se postići prava duboka masaža – koja takođe može smanjiti dubinu . bol sedenja.

Funkcije, svojstva

Tehnike masaže

Šiacu (pritisak prstima): Pritišće glavne tačke tela. Ova metoda efikasno ublažava napetost i ukočenost mišića, smanjujući pritisak na pršljenove. Možete birati između 2 različita režima masaže. Širina valjaka se može podesiti u 5 nivoa kako bi se zadovoljile različite potrebe korisnika. Pored toga, možete podesiti brzinu masaže u 5 nivoa, kao i jačinu masaže.

Tapkanje: Masažni valjci tapkaju leđa gore-dole i stimulišu cirkulaciju krvi na čitavim leđima. Impact masaža je jedna od najpoznatijih i najtraženijih metoda opuštanja i masaže. Širina valjaka se može podesiti u 5 nivoa kako bi se zadovoljile različite potrebe korisnika. Pored toga, možete podesiti brzinu masaže u 5 nivoa, kao i intenzitet masaže.
bionwell-marais-premium-3d-masažna stolica-gnječenje-plastična masaža

Gnječenje: Ova metoda vrši duboki pritisak na mišiće, stimulirajući neke glavne akutne tačke. Smanjuje napetost i ukočenost mišića. Takođe možete podesiti brzinu i snagu masaže u 5 nivoa.

Gnječenje + tapkanje: Kombinirana alternativna masaža za cijelo područje leđa. Također možete podesiti brzinu i snagu masaže u 5 razina.
bionwell-marais-premium-3d-masažna-stolica-gnječenje-tapkanje-utogetes-gnječenje-simultano-masaža bionwell-marais-premium-3d-masažna fotelja-vjerska masaža

Zatezanje i gnječenje ramena (podizanje ramena): Masaža 3D/4D masažnim valjcima opušta mišiće i smanjuje osećaj umora. Masaža može ublažiti čak i najdublje bolove. Takođe možete podesiti brzinu i snagu masaže u 5 nivoa.
4D masaža: sa 5 različitih intenziteta. Precizna duboka masaža u svim pravcima prostora (gore-dole i napred-nazad). 4 različita režima masaže, brzina, jačina i čak širina svake masaže se mogu podesiti.

Za različite masaže možete podesiti brzinu, širinu i snagu (opcije podešavanja se mogu razlikovati za različite masaže). Na ovaj način možemo dobiti izuzetno jedinstvenu, prilagodljivu masažu. Snaga masaže vrata i ramena se takođe može podesiti pomoću jastuka za glavu (uklonite sloj(e) jastuka za jaču masažu).

Masažna fotelja IMPERIO 4D Premium – profesionalni “masažer”
Inteligentna masaža ruku masira na isti način kao profesionalna maserka. Ali još jače. Sa 4D sistemom valjaka, ruke za masažu se pomeraju gore/dole/levo/desno/napred/nazad oko ramena (mišići vrata i ramena), leđa i struka. Valjci se kreću u sistemu u obliku slova S, prateći i prilagođavajući se obliku kičme. Raspon širine može biti od 1,5(!) cm do 21 cm u 5 nivoa! Na ovaj način valjci ne dodiruju kičmu, već se masiraju cela leđa! Masažne ruke sa četiri točka, tihi, inteligentni 4D masažni valjci masiraju vrat, mišiće ramena, cela leđa, struk, zadnjicu, pa čak i gornji deo butina. S-oblik šine za masažu odgovara krivini leđa u obliku slova S, tako da je ergonomski i dobijate izuzetno precizno iskustvo masaže leđa.

Vazdušna masaža se može izabrati pomoću opcije podešavanja snage.
Masaža podlaktice i ramena pod pritiskom vazduha – Vaša ruka će biti osvežena!
Funkcija masaže podlaktice vazdušnim pritiskom, funkcija masaže ramena. Stolica za masažu je opremljena vazdušnim jastucima koji prate krivinu ljudske ruke. Uravnotežena trodimenzionalna kontrakcija vazdušnih jastuka osvežava vaše ruke i dlanove. Snaga masaže vazdušnim jastukomože biti podesiti.

 

Masaža donjeg dela tela vazdušnim pritiskom – odlično opuštanje i osveženje!
Masaža donjeg dela leđa, masaža kukova i struka, masaža nogu/butina, listova, skočnog zgloba, pete, stopala, prstiju, masaža zadnjice i listova. Vazdušni jastuci različitih veličina okružuju listove i zahvaljujući zatvorenom delu nogu, skočnog zgloba, tabana i stopala, kao i prstiju, nude osvežavajuću, efikasnu masažu koja smanjuje težinu nogu, umor i bol. Jačina masaže vazdušnim jastukom se može podesiti.

Obnovljena, efikasnija, nežnija masaža tabana i stopala
IMPERIO 4D Premium ima jednu od najnaprednijih tehnologija valjaka za masažu stopala na tržištu. Pored toga, novina je da naša stopala sada mogu da uživaju ne samo u masaži sa valjcima, već i u jednoj vrsti masaže sa jakim pritiskom prstiju. Novina je i to što masažna stolica masira i donji deo pete. Fokusiranjem na Iongkuan tačku na tabanima, masaža može biti nežnija, umereno jača ili jača. A vazdušni jastuci okružuju stopalo još više nego ranije, pružajući još složeniju masažu ovog dela tela.

Masiranje potkolenice vazdušnim jastucima i gnječenje potkolenice
Vazdušni jastuci okružuju noge i listove još više nego ranije, pružajući još kompleksniju masažu tih područja.

Možete birati između 20 vrsta automatskih masaža! – Pritiskom na dugmad  možete odabrati masažu koja odgovara vašim trenutnim potrebama!
Izaberite unapred podešenu masažu, saznajte koje masaže vam se zaista dopadaju i sa kojima se osećate dobro. Masaže nude različite metode masaže i različite pokrete. Na ovaj način među fabrički programiranim (automatskim) masažama svako može pronaći onu koja mu odgovara

*Masaža „Potpuna relaksacija“  – Masaža u ležećem položaju, istezanje tela, čime se efikasno može smanjiti bol u mišićima lumbalnog dela i otkloniti osećaj zamora mišića. Ublažava stres u telu i umu. Prijatna muzika u pozadini pomaže da se opustite (koja se može isključiti ako je potrebno).

*Masaža vrata i ramena – Masažu se vrat i ramena tehnikama istezanja i masaža gornjeg dela leđa, koja deluje efikasno opuštajuće na mišiće. Ovaj program se posebno može preporučiti korisnicima koji imaju sedeći posao. Prijatna muzika u pozadini pomaže da se opustite (koja se može isključiti ako je potrebno)

*Wellness masaža leđa – Efikasno gnječenje čitavih leđa, istezanje centralnog dela u kombinaciji sa tapkanjem i tehnikama šiatsu (pritisak prsta). Intenzitet masaže je srednji i može se posebno preporučiti osobama sa slabom cirkulacijom krvi. Prijatna muzika u pozadini pomaže da se opustite (koja se može isključiti ako je potrebno).

Masaža sa fokusom na kukove, zadnjicu i noge – Gnečenje i tapkanje po zadnjici, opuštanje mišića kuka. Neizostavan za dame, ali i preporučljiv za muškarce, može dobro da utiče i na prostatu.

“Masaža kritičnih tačaka” – gnječi i tapka mišiće ramena i donjeg dela leđa. Osvežava stopala masiranjem vazdušnim jastucima. Posebno se može preporučiti osobama koje se bave sedentarnim radom i malo hodaju. Takođe ublažava bolove u vratnoj i lumbalnoj kičmi.

Energetska masaža – gnječi i tapka mišiće donjeg dela leđa, ramena i vrata, perkusije, čime se podstiče cirkulacija krvi i daje energiju telu. Snažna masaža koja se može koristiti za lečenje stresa, a takođe i za sportiste za opuštanje ukočenih, zategnutih mišića.

Brza masaža – brzo uživajte u funkcijama masaže – čak i tokom pauze za ručak ili kada nemate vremena. Mesi i tapka po leđima i struku kako bi korisnik postao energičniji. Može biti posebno pogodan za kancelarijske radnike.

Masaža za mirniji san – gnječi ramena, vrat, leđa i struk, pritiska Fengči i Šenju akupunkturne tačke radi poboljšanja kvaliteta sna, može se posebno preporučiti osobama koje slabo spavaju. Prijatna muzika u pozadini pomaže da se opustite (koja se može isključiti ako je potrebno).

Masaža za ublažavanje bolova u mišićima –  Uglavnom pljeskanje i gnječenje gornjeg i donjeg dela leđa, što podstiče protok krvi, opuštanje mišića i smanjenje bola. Može biti posebno pogodan za korisnike koji pate od bolova u mišićima, bave se fizičkim radom ili imaju zategnute mišiće.

“Rebalans” masaža – Uglavnom gnječenje i pritisak prstima (shiatsu) ramena i vrata, leđa i struka. Može biti posebno pogodan za one koji su pod stresom i ne osećaju se u fizičkoj i psihičkoj ravnoteži.

„Gazda” masaža – Gnječi i tapka ramena, vrat, leđa i struk, smanjuje umor mišića, podstiče cirkulaciju krvi i smanjuje stres.

“Ostani u formi” masaža – Gnječi i pritiska (šiacu) ramena, vrat, struk i kukove, opušta telo i um. Prvoklasni tretman.

Masaža „Odlično ugađanje“ – umirujuća masaža pritiskom vazdušnog jastuka, kao i masaža listova i tabana valjkom. Veoma je prijatan osećaj, smanjuje stres.

Masaža „sedeći rad“ – Masaža podstiče nešto slično fizičkoj aktivnosti, može biti korisna za korisnike koji dosta vremena provode sedeći. Stimuliše telesne funkcije. Mesi se i tapka po ramenu, vratu i donjem delu leđa, što može ublažiti bolove u ramenu i vratu i smanjiti bolove u lumbalnom mišiću. Ovaj program masaže može biti posebno pogodan za kancelarijske radnike i one koji vode sedentarni način života.

Masaža „za jačanje zdravlja“ – Duboko gnječi, tapka i pritiska (šiacu) celo telo, stimuliše cirkulaciju krvi i može da spreči stvaranje krvnih ugrušaka. Posebno se može preporučiti onima koji malo vežbaju.

Masaža za istezanje tela – Noge, ruke i ramena se sabijaju vazdušnim jastucima, a zadnji valjci stišću leđa.

Kineska masaža –  Masaža zasnovana na tradicionalnoj kineskoj medicini uglavnom koristi duboku masažu leđa i struka kako bi se smanjio bol u leđima i struku i poboljšala cirkulacija krvi u ovim delovima tela. Posebno se može preporučiti osobama sa bolovima u leđima i struku.

Tajlandska masaža – Duboka masaža struka i istezanje leđa. Noge, ruke i ramena pritisnu naslonjač, valjci guraju leđa napred, čime se postiže efekat istezanja. Može se preporučiti osobama koje su izložene jakom stresu, kao i osobama sa lošim držanjem ili skoliozom. Jaka masaža.

Masaža kičmenog istezanja –  Noge, ruke i ramena su pritisnuti na naslonjač, valjci guraju leđa napred, čime se postiže efekat istezanja. Može poboljšati vaše držanje.

Masaža “Sportska vrednost” – Može da pomogne u oporavku od umora, napetosti mišića i bolova nakon fizičke aktivnosti i sporta. Gnječi, tapka i pritiska trapezni mišić (ramena), vrat i leđa i donji deo leđa. Ispružio je noge i listove. Ova duboka masaža može imati efekat vežbanja. Može biti posebno pogodan za ljude koji se manje kreću.

Masaže koje se mogu birati ručno
Sa 5 vrsta masažnih položaja: masaža celog gornjeg dela tela, masaža gornjeg dela leđa, masaža donjeg dela leđa, masaža specifičnih područja i masaža fiksnih tačaka.
Sa poslednja dva, možete odabrati tačno područje, lokaciju ili čak određenu tačku za masažu!
Brzina, intenzitet i širina svake masaže se mogu podesiti.

  • Da li imate bolove iznad lopatice sa desne strane? Možda oko struka? Da li mnogo sedite, želite li masažu zadnjice? Usmerite masažne valjke tamo i gnetite mišićne čvorove samo na tim tačkama! Ili ih pritisnite šiacu (pritisak prsta) metodom masaže! Jaka koliko hoćeš! Ovo je također velika prednost 4D stolice za masažu!
  • Da li želite opuštajuću masažu? Masirajte se samo vazdušnim jastucima koji će vas umiriti i osvežiti!
    Možda prebacivanjem brzine udarne masaže na najvišu možete dobiti vibrirajuću masažu koja takođe ima umirujući efekat.
  • Mnogo mogućnosti varijacija prema vašim trenutnim potrebama!

Možete podesiti željeno vreme masaže i pauzirati masažu, a zatim je započeti ponovo

Prema vašim potrebama, kontinuirana masaža 10, 15, 20, 25, 30 ili 40 minuta.
Da li se nešto pojavilo zbog čega bi pauzirala masažu? I to možete učiniti. Za ovo nije potrebno isključiti stolicu za masažu. Pritiskom na dugme za pauzu masaža se zaustavlja i možete da nastavite odakle ste stali.

Istezanje leđa

Zajedno sa tehnikama istezanja koje se koriste u nekim automatskim programima masaže, masažna stolica može smanjiti negativne efekte sedenja i napetosti mišića u leđima i mišićima struka.

bionwell-marais-top-premium-masažna-fotelja-naslon-za-odmor-2

Jedinstvena funkcija istezanja i uvrtanja tela – smanjuje se ukočenost skraćenih mišića, smanjuje se bol.

Program za automatsko istezanje mišića. Stolica za masažu IMPERIO može da istegne celo telo. Novina je da nezavisno kretanje naslona i sedišta i istovremeni rad vazdušnih jastuka čine masažnu stolicu IMPERIO 4D sposobnom za sofisticirano i efikasno istezanje tela. Šina za masažu, po kojoj se kreću masažni valjci, podeljena je na dva odvojena dela. Tehnologija takođe podržava programe istezanja.

Inovativna funkcija – istezanje i pomeranje članaka i stopala!

Ovo se može postići motorizovano, pomeranjem dela stopala gore-dole i kompresijom vazdušnih jastuka tokom fabričkih (automatskih) programa.

bionwell-marais-top-premium-masažna-fotelja-naslon-za-tjelo-3 bionwell-marais-premium-3d-masažna stolica-motorno-rastezljivi-držač za lopte-

Funkcija toplotne terapije – više ne samo na leđima, već gde god želite!
Prijatan osećaj, mogućnost još efikasnije masaže

Grejanje ne dolazi od naslona, već preko jedinstvenog grejnog šala od grafena – ovo je inovativna funkcija, pomoću koje možete udobno zagrejati ne samo leđa, već i ramena, leđa, struk, stomak, pa čak i bedra – šal se može koristiti po potrebi. Temperatura od 40-50°C prijatno zagreva delove tela, a kada se koristi na leđima, masažna stolica može još više da opusti bolove dubokih mišića usled toplote. Pored toga, njegova upotreba može imati i zdravstvene prednosti, kao što je smanjenje bolova u ramenima, leđima i struku, ublažavanje kašlja kada se stavi na grudi, smanjenje zastoja krvi u određenim delovima tela, smanjenje menstrualnog bola kod žena kada se stavi na grudi. stomak, i smirivanje gastrointestinalnog trakta.sistema. Ne treba zanemariti prijatan, dobar osećaj koji možemo da doživimo kada je šal omotan oko nas.

Prikaz trenutnih vrednosti zdravlja

Na desnoj dršci masažne stolice, duž prstiju, nalazi se senzor koji na osnovu pulsa, nivoa kiseonika u krvi i mikrocirkulacije posebnim algoritmom izračunava indeks umora i bira za Vas odgovarajući, personalizovani automatski program masaže.

– Kliknite na dugme „Otkrivanje zdravlja“ na traci menija na levoj strani ekrana da biste ušli u interfejs za otkrivanje zdravlja, pritisnite dugme za početak otkrivanja zdravlja da biste izvršili detekciju zdravlja, a zatim nežno stavite kažiprst ili srednji prst na senzor. Nakon nekoliko sekundi, prikazaće u realnom vremenu podatke o pulsu, kiseoniku u krvi i mikrocirkulaciji dok čeka da se završi napredak detekcije.
Preporučeni program
Kada se završi normalno otkrivanje, prikazaće broj otkucaja srca, kiseonik u krvi i nivo umora. Kiseonik u krvi znači sa normalnom koncentracijom kiseonika u krvi u rasponu od 95% do 99%. Nivoi umora uključuju dobar, blag, umeren i težak. Na osnovu vašeg nivoa umora, automatski program će vam preporučiti.
Izaberite „Da“ da biste počeli da koristite preporučeni program i „Ne“ da biste se vratili u stanje masaže pre detekcije zdravlja.
Nisu otkriveni validni podaci – Ako nisu otkriveni validni podaci, korisnik će biti upitan da li treba ponovo da otkrije. Izaberite „Da“ da biste ponovo pokrenuli otkrivanje zdravlja i „Ne“ da biste izašli iz detekcije i vratili se u stanje masaže pre detekcije zdravlja.

Nulta gravitacija – omogućava prijatno opuštanje
Ova pozicija ima pozitivan efekat na zdravlje leđa. U ovom položaju, težina tela se ravnomerno raspoređuje i smanjuje pritisak na kičmu. Kada se aktivira režim nulte gravitacije, između tela i nogu postoji ugao elevacije od oko 118 stepeni. Butina i potkolenica nalaze se više od srca. Gravitacija svakog dela tela je ravnomerno raspoređena na stolici za masažu kako bi se potpuno oslobodio pritisak na telo. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se opustite. Možete birati između 2 položaja nulte gravitacije.


Tehnologija koja štedi prostor – Zero Space – može se postaviti direktno uz zid

Mnoge masažne stolice zauzimaju mnogo prostora jer ih treba odmaknuti od zida jer im je potreban dodatni prostor za oslanjanje. Čak i tokom rada, masažna stolica Imperio 4D treba samo 10 cm udaljenosti od zida iza nje. Sedište masažne stolice klizi napred kada je naslon nagnut, bez dodirivanja poda ili zadnjeg zida. Ovo vam štedi prostor u vašem domu.

3D digitalni muzički plejer – slušajte svoju omiljenu muziku sa pametnih uređaja preko Bluetooth-a

Povezivanjem pametnog telefona ili tableta na fotelju preko Bluetooth-a, takođe možete puštati sopstvenu muziku povezanu sa pametnim terminalom – na zvučnicima sa odličnim zvukom. Novina na tržištu masažnih stolica je da možete slušati pozadinsku muziku bez Bluetooth veze tokom 4 automatske masaže.

Prečice na desnom naslonu za ruke – praktična upotreba

Za još lakše rukovanje. Podesite najvažnije funkcije još pogodnije: uključivanje/isključivanje/pauza; automatsko prebacivanje između masaža; podešavanje jačine 4D masaže; podešavanje dužine oslonca za noge; položaji nulte gravitacije (ležeći).

Stolica za masažu se prilagođava različitim visinama tela – automatsko, udobno motorizovano podešavanje dužine nogu

Masažna stolica automatski, motorizovana(!) podešava oslonac za noge, koji se prilagođava visini korisnika – čineći upotrebu izuzetno udobnom. Dok kod većine masažnih stolica izvlačite i držite deo stopala, u slučaju Imperio 4D, motor se pomera i fiksira oslonac za stopalo u skladu sa vašom visinom (150-190 cm).
Naslon za noge i naslon se mogu podići i nasloniti i rade zajedno.

Funkcija automatskog prepoznavanja dužine nogu

Kada podignete ili spustite oslonac za noge pod pravim uglom, on automatski detektuje dužinu vaših nogu i najudobniji prostor za masažu.
Nova funkcija je motorizovano kretanje članaka i stopala, pomeranjem dela noge gore-dole tokom fabričkih programa.

Inteligentna kontrola glasom – upravljajte stolicom za masažu čak i svojim glasom! (na engleskom)
Omogućava još jednostavnije i prijatnije upravljanje.

Jednostavan za korišćenje kontroler, lep dizajn i ekran
Kontroler ekrana osetljivog na dodir sa LCD ekranom u boji.

USB ulaz i mogućnost bežičnog punjenja na desnom naslonu za ruke
Tokom masaže možete puniti svoje pametne uređaje. Takođe, ako gledate u svoj telefon dok ga punite i dobijate masažu, možete i to da uradite. Međutim, za fizičko i psihičko opuštanje preporučujemo masažu zatvorenih očiju. ????

Šareno, estetsko LED osvetljenje na desnoj i levoj bočnoj ploči
Uživajte u jedinstvu tela i uma u ​​šarenom neonskom svetlu i uđite u svet snova. LED svetlo sa stolice za masažu takođe daje prostoriji poseban izgled.

Da li biste pomerili stolicu za masažu u stanu?
Može se pomerati i kotrljati po ravnoj površini uz pomoć ugrađenih točkova. Na neravnom i osetljivom terenu (npr. parket, drveni pod, itd.), preporučuje se da ga podignu 2 osobe i premeste na novu lokaciju.

Visokokvalitetna, lepo dizajnirana, izdržljiva masažna stolica od tekstilne kože (PU) od poliamida, PVC-a, čelika, električnih i elektronskih komponenti.
Idealna težina korisnika: 140 kg
Idealna visina korisnika: 150-195 cm

– Neto težina: 113 kg
– Dužina: 161,5 cm (ležeći: 187 cm)
– Širina: ukupno 82 cm / 78 cm bez stranica
– Visina: 124 cm (ležeći: 103,5 cm)

Nominalni/vertikalni napon: 110-120V / 220-240V~
Nominalna/vertikalna frekvencija: 60Hz / 50/60Hz
Apsorbovana snaga/Nominalna ulazna snaga: 160V
Nivo buke: maksimalno 60 dB
Vreme masaže: 20 minuta
Bezbednosna struktura: I klasa
Koncentracija negativnih jona: maksimalno 240.000 komada / cm3
Potpuna garancija 3 godine!
produženje garancije:
+ 1 godina: 100eur (= 4 godine)
+ 2 godine: 200 eur (= 5 godina)

Poslaćemo vam opis i uputstvo za upotrebu na srpskom!
Postupak preuzimanja i isporuke: proizvode možete preuzeti u našem magacinu, mogućnost dogovora oko dostave.

Mogućnosti plaćanja: dostava na licu mesta u gotovini, virmanom.

Niste odlučili koju fotelju za masažu odabrati? Mi ćemo vam pomoći da donesete odluku!

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite.