-25%

MASAŽNA FOTELJA PHYSIO – BLACK FRIDAY

3,742.00 

novi model

skeniranje tijela
gnječenje potkoljenica, refleksoterapija
USB, bluetooth za glazbu, brze komande
zero gravity, zero space
18 automatskih i 10 ručnih modova masaže
cjelokupna i djelomična masaža, ciljana masaža,
akupresurne točke, grijanje
masaža gluteusa, refleksoterapija
S -shape, L -track, touch screen
zračni jastuci, glazba
Kategorija Oznaka:

Masažna fotelja PHYSIO

PHYSIO- busines class-najnoviji model!

   

Vrhunska masažna fotelja, sa najnovijim 4D BIONIC manipulatorom, koja ima masažu leđa od vratno-ramena, preko čitavih leđa, lumbalnog dela, zadnjice pa sve do butina, u dužini od 135 cm! Masažni valjci u stopalima za jedinstveno iskustvo, u kombinaciji sa vazdušnim jastucima za listove i stopala. Muzika, USB, veza sa mobilnim telefonom, računarom, tabletom preko bluetooth-a, nulta gravitacija, nula prostora, 18 automatskih i 10 ručnih režima masaže, potpuna i delimična masaža, ciljana masaža, akupresurne tačke, glutealna masaža, refleksologija, S-oblik, L – gusenica, vazdušni jastuci, grejanje…

Naručivanjem masažne fotelje iz asortimana Bioproduct dobijate najpovoljniju cenu, Vama prilagođen način plaćanja, mogućnost dogovora dostave na kućnu adresu gde je potrebno da obezbedite ulazak u objekat, uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku, obuku korisnika, garancija, servis i rezervni delovi, partner sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

BIOPRODUCT MASAŽNA STOLICA!

FUNKCIJE I DELOVANJE –

Funkcije

– Uređaj je moderno dizajniran sa setom masažnih manipulatora koji se pomeraju gore-dole sa 4 masažne glave
– Postoji deset tehnika simulativne masaže: gnječenje, tapkanje, gnječenje i tapkanje, šiacu, tapkanje, masaža valjanjem, 4D tapkanje, 4D gnječenje, 4D gnječenje i tapkanje, 4D šiacu.
– Automatske funkcije masaže za: udobnost, opuštanje, istezanje, masažu vrata i ramena, masažu leđa i struka, masažu celog tela, negu kičme, oporavak umora, tretman meridijana, sedenje, lak san, vellness, sportski tretman, masažu za starije osobe, ravnoteža tela, nega lepote. Ukupno osamnaest vrsta automatskih funkcija masaže.
– Gornji deo tela ručno bira funkcije masaže; postoji pet pozicija za masažu koje možete izabrati, uključujući ciljnu, delimičnu, punu, gornju i donju; Postoji deset metoda simulacije masaže koje možete izabrati, uključujući gnječenje, tapkanje, gnječenje i tapkanje, šiacu, tapkanje, masažu kotrljanjem, 4D tapkanje, 4D gnječenje, 4D gnječenje i tapkanje, 4D šiacu. Svaka tehnika masaže (osim masaže kotrljanjem i 4D šiatsu) može se podesiti na pet brzina; U statusu tapkanja šiacua, tapkanja, kotrljanja, 4D tapkanja i 4D šiacua, kuglice za masažu su podesive u tri širine.
– Funkcija masaže vazdušnim jastukom: gornja i donja zona vazdušne masaže. Gornja zona obuhvata masažu ramena i ruku vazdušnim jastucima, a donja masažu od listova do stopala. Postoji pet nivoa intenziteta koje možete izabrati.
– Inteligentna funkcija prepoznavanja glasovne kontrole.
– Tehnologija kliznih šina je usvojena za spuštanje okvira naslona tako da je naslon uvek na nultom rastojanju od zida, čime se u najvećoj meri štedi prostor.
– Vođica okvira naslona koristi tehnologiju zakrivljenog vodiča, koja se u potpunosti prilagođava zadnjem delu ljudskog tela i pruža uživanje u masaži od glave do butina.
– Sistem za reprodukciju muzike, sa ugrađenim 3D digitalnim zvukom na levoj i desnoj strani. Bluetooth funkcija inteligentnih uređaja može se koristiti za bežično povezivanje radi reprodukcije muzike.
– Funkcija gnječenja potkoljenice: gnječenje i sabijanje vazdušnog jastuka oko unutrašnje i spoljašnje strane potkolenice, što može ublažiti ukočenost ili napetost mišića potkolenice uzrokovanu dugim stajanjem.
– Nosač potkolenice ima funkciju podešavanja koja se može uvući pomoću opruge. Proširite potkolenicu tako što ćete ispružiti noge, što je pogodno za ljude različite visine.
– gnječenje potkolenice i potkolenice, odvojena funkcija podešavanja podizanja okvira potkolenice, funkcija podešavanja podizanja poluge okvira naslona i funkcija automatskog podešavanja ugla nagiba bez gravitacije.
– Desni naslon za ruke je opremljen dugmetom za uključivanje/isključivanje, dugmetom za podešavanje poluge okvira, dugmetom AUTO, dugmetom za upravljanje glasom, dugmetom za termičku obradu, dugmetom za pritisak vazduha, dugmetom za podizanje/dole oslonca za noge, dugmetom za nultu gravitaciju i dugmetom za podizanje/spuštanje naslona .
– Funkcija masaže stopala valjkom je dostupna za donji deo stopala. Tri seta valjaka za masažu korena prstiju; masaža valjanjem i struganjem je namenjena za svod stopala i petu.
– Sa strane prednjeg dugmeta desnog naslona za ruke nalazi se USB funkcija punjenja.
– Nasloni za ruke sa obe strane su opremljeni LED ambijentalnim svetlima.
– LCD ekran u boji daljinskog upravljača osetljivog na dodir.
– funkcija automatskog resetovanja upravljača.

     

-DELOVANJE U RAZLIČITIM SEGMENTIMA ŠIRINE
 

– ručna masaža za gornji deo tela (tri opcije masaže: puna, delimična i ciljana, sa pet podesivih brzina). U programu tapkanja, šiacua i tapkanja, širina razmaka između dve loptice je podesiva u tri nivoa: širok, srednji i uski. U delimičnoj i ciljanoj masaži, glave masažne stolice se mogu pomerati gore-dole

Glave masažnih fotelja se kreću duž S-oblika konstrukcije, što znači da se verno prilagođavaju krivini kičme, a pri sedenju prate L-oblik leđa, što znači da prolaze donji deo leđa i masiraju butine takođe. Takođe veoma precizno prijanjaju uz telo, prateći zakrivljenost i pružaju duboku masažu.

Pri tome istežu grudni deo kičme, kao i noge.

– tri vrste masaže vazdušnim jastucima za ruke i noge, 5 podesivih intenziteta

– deo nogu je dizajniran sa kružnim valjcima za masažu stopala, od prstiju, preko svodova stopala do peta

  

– infracrveno grejanje pozadi

Veoma efikasna dubinska termoterapija za opuštanje mišića i duboku masažu

– oslonac za noge se prilagođava različitim visinama tela

– naslon koristi tehnologiju za maksimalnu uštedu prostora, takozvani ZERO SPACE, gde se cela fotelja pomera napred kada se preklopi, štedeći prostor iza fotelje – može se postaviti i u 2 pozicije nulte gravitacije

– podešavanje podizanja nogu i naslona se vrši električno, kao i automatsko podešavanje za postavljanje u bestežinski položaj

ZERO GRAVITY & ZERO SPACE

– oblik slova L prati krivinu tela i omogućava nultu gravitaciju u ležećem položaju
– fotelja koristi tehnologiju koja štedi prostor, a kada se postavi u ležeći položaj, potpuno se povlači napred, zahtevajući samo 5 cm prostora do zida

Kada se uključi, masažna stolica se postavlja u prvi položaj za masažu i vrši se skeniranje tela kojim se utvrđuje visina ramena osobe koja sedi, kako bi se dobio personalizovani program masaže. Takođe, paralelno sa ovim, počinje i refleksna masaža stopala, za jedinstveno refleksološko iskustvo. Izborom jedne od 18 automatskih ili jedne od 10 manuelnih tehnika, i podešavanjem intenziteta vazdušne masaže u stopalima, listovima, rukama i ramenima, kao i mogućnošću uključivanja grejanja u leđa, postižete maksimalno opuštanje, individualno prilagođena masaža, koju možete zapamtiti i sačuvati u 2 memorijska programa.

Zero gravity funkcija u 2 položaja omogućava postavljanje tijela u bestežinsko stanje, za minimalno opterećenje kralježnice i maksimalnu jačinu masaže u leđima. Mehaničke ruke koje vrše masažu leđa, kreću se od vratnoramenog-cervikalnog dijela, preko lopatica, torakalnog, te lumbalnog dijela, gdje klasične fotelje dolaze u krajnju donju poziciju, Physio tu nastavlja masažu preko sakralnog dijela i trtice, čime postiže odlične rezultate za masažu ishialgičnog živca, piriformisa i gluteusa!

 

 • 18 automatskih programa: -Udobno – najudobnije iskustvo masaže
  -Relak – nežna i udobna duboka masaža za opuštanje i ublažavanje umora
  – Istezanje – ram za noge i ram naslona se podižu i spuštaju kako bi se istegnule i povukle noge i struk, efikasno ublažavaju umor, smanjuju bol u zglobovima i vraćaju vitalnost
  -Vrat/ramena – prema jedinstvenoj metodi masaže vrata i ramena, efikasna masaža vratne kičme i lopatica može ublažiti bolove u vratu i ramenima i smanjiti umor
  -Leđa/Struk – fokusirajte se na leđa i struk da biste ublažili bol u leđima i struku
  -Puna – duboka masaža, koja može da oživi, vraća vitalnost telu
  -Nega kičme- štiti zdravlje cele kičme i poboljšava nedostatak vežbanja
  -Oporavak od umora – oporaviti celo telo od umora i bolova; opuštanje, poboljšanje mikrocirkulacije i brz oporavak od umora
  -Meridian tretman: brzo poboljšati mikrocirkulaciju tela i ojačati imunitet
  -Itezanje sedećih: namenjeno osobama koje sede u kancelariji, masažom povećavaju količinu fizičkog vežbanja i poboljšavaju fizičku funkciju.
  – Laku noć: pored gnječenja, tehnike šiacu masaže, kombinovane sa masažom niskog intenziteta vazdušnim pritiskom i ova funkcija, kroz masažu 12 zdravstvenih tačaka, pomažu u regulaciji i balansiranju ljudskog tela
  -Vellness za slobodno vreme: sa udobnom metodom masaže, nežne snage i nežnog ritma, pogodan za opuštanje i odmor.
  – Sportski tretman: brz oporavak od umora nakon vežbanja
  -Masaža za starije osobe: fokus na masažu leđa, zadnjice i butina radi ublažavanja bolova i prilagođavanja zdravstvenog stanja tela
  -Telesna ravnoteža: oslobodite pritiska, ublažite bol, zaštitite mentalno zdravlje. Opustite mišiće i poboljšajte kvalitet sna.
  -Nega lepote: masažni manipulator u kombinaciji sa vazdušnim jastucima za ramena, masaža za gnetenje usmerena na vrat i ramena, masaža gnetenjem i tapkanjem po leđima i struku, masaža za gnetenje zadnjice, masaža gnetenjem i tapkanjem u krilu, valjci za stopala, istovremeno su počeli vazdušni jastuci za masažu nogu i ruku.
  -Podizanje kukova: efikasna masaža zadnjice i butina, za oblikovanje tela i smanjenje nagomilavanja viška telesne masti.
  -Restauracija: namenjena starijim osobama, sa blagom snagom masaže i nežnim delovanjem, a pogodna je i za osetljive osobe

 

*Masaža celog leđa
*Automatsko podešavanje visine za skeniranje masaže gornjeg dela leđa
*produžni nastavak za pričvršćivanje noge do 25 cm
*Nulta gravitacija – bestežinsko stanje
*Nula prostora (minimalna udaljenost od zida)
*”L” i “S” oblik prilagođavanja telu *istezanje tela u F1 programu
*Refleksna masaža stopala kružnim valjcima sa vazdušnim jastucima za stopala i listove
*Magnetna terapija trajnim magnetima za listove i zglobove
*Podešavanje širine masažnih kuglica u zadnjem delu do 21 cm i 135 cm površine za masažu
*Ergonomski dizajniran naslon u obliku slova S
* Masaža ruku vazdušnim jastucima – prate liniju šake, akupresurne tačke
*Infracrveno grejanje za grejanje leđa do 50°C, stimuliše metabolizam, smanjuje hladnoću i bol u leđima
*bluetooth i zvučnici za muziku, dugmad za brzo biranje, USB punjač
* Memorijske funkcije – bilo koja funkcija i metoda masaže mogu se sačuvati u 2 pojedinačne memorijske funkcije

Boja: crna i bež i smeđa

    

zvučnici za muziku, istezanje, usb punjač, dugmad za brzo biranje, bluetooth, LED svetla

Spoljašnji materijal: mikro vlakna (mikorfiber) eko koža otporna na savijanje, gubitak boje, ljuštenje i pogodna za reciklažu, vrlo lako održavanje

dimenzije:

Potpuna trogodišnja garancija!
produženje garancije:
+ 1 godina: 100 eur (= 4 godine)
+ 2 godine: 200 eur (= 5 godina)

Poslaćemo vam opis i uputstvo za upotrebu na srpskom!
Postupak preuzimanja i isporuke: proizvode možete preuzeti u našem magacinu, mogućnost dogovora oko dostave.

Mogućnosti plaćanja: dostava na licu mesta u gotovini, virmanom.

Niste odlučili koju fotelju za masažu odabrati? Mi ćemo vam pomoći da donesete odluku!

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite.