-30%

MASAŽNA FOTELJA PRESIDENT

4,200.00 

AKCIJSKA CENA 4200 EUR!
ISPORUKA ODMAH!
TOP MODEL-3D TEHNOLOGIJA!
8 AUTOMATSKIH PROGRAMA MASAŽE
6 MASAŽNIH TEHNIKA ZA CILJANU MASAŽU
4 PROGRAMA 3D MASAŽE
ISTEZANJE TELA, MUZIKA
68 VAZDUŠNIH JASTUKA, REFLEKSOTERAPIJA
BESPLATNA DOSTAVA
GARANCIJA 3 GODINE
Kategorija Oznaka:

Masažna fotelja President 3 D

PRESIDENT!
Premium ili masažna fotelja visoke klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža! -jedina fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D detekciju i dubinsku masažu vrata i  leđa, sa mogućnošću izlaska masažnih glava do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu!

Ekskluzivna masažna fotelja PRESIDENT 3D udobna je, opušta, smanjuje umor, ublažava bol, smanjuje stres, pruža refleksoterapiju i na kraju, ali ne najmanje važno, fantastičnu masažu! President pregledava 12 segmenata leđa, tako da može kontrolisati ruke za masažu još preciznije od ostalih masažnih stolica. Preciznost masažnih ruku i valjaka iznimna je. Opremljen je podesivim masažnim mehanizmom u svim smerovima. Za preciznu procenu i preciznu kontrolu, masirat će vas s tačno onom snagom koja vam je potrebna i najprikladnija za vas!

Pošaljite upit na prodaja@bioproduct.rs

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobivate najbolju cenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, upute za rukovanje, edukovanje za upotrebu, servis i rezervne delove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

 Funkcije i delovanje

– dizajn sadrži niz pametnih 3D mehaničkih ruku koje se mogu pomicati gore-dole 105 cm, po širini 6-21 cm i napred-nazad-po dubini-12 cm! – automatska detekcija-skeniranje tela se vrši najpreciznije, po visini, širini i dubini, prateći potpuno prirodne zakrivljenosti vašeg tela, te prilagođavajući masažu rezultatima skeniranja

Masaža leđa u obliku slova S – prati oblik kičme, masira cela leđa!
3D sistem valjaka za masažu pomiče se gore / dole / levo / desno / napred / nazad oko vrata, ramena, leđa i struka. Valjci se kreću u obliku slova S, prateći i prilagođavajući se obliku kičme. Raspon širine može biti od 6 cm do 21 cm. Na taj način valjci ne dodiruju kičmu, ali mogu pokriti cela leđa!

Tehnike masaže:


– Shiatsu (otisak prsta): pritišće glavne tačke tela; brzina i širina masaže su podesive. Ova metoda učinkovito ublažava napetost i ukočenost mišića smanjenjem pritiska na kičmu.


– Kuckanje: Masažni valjci lagano tapkaju leđa gore-dole i potiču cirkulaciju krvi kroz leđa. Blaga kucajuća masaža jedna je od najpoznatijih i najtraženijih metoda opuštanja i masaže.


– Gnečenje: Ova metoda duboko pritišće mišiće, stimulirajući neke od glavnih tačaka energije. Smanjuje napetost i ukočenost mišića. Štoviše, možete dobiti jedinstvenu masažu podesivom brzinom.


– Gnečenje + tapkanje: Kombinovana alternativna masaža za celo područje leđa.
– Stiskanje ramena (mišića trapeziusa) i gnečenje (hvatanje): Masaža koju izvode 3D masažni valjci opušta mišiće i smanjuje umor. Masaža prema gore također ublažava najdublje bolove.


– kotrljanje-rolanje (potpuno ili delomično): možete doživeti nevjerojatnu tačnost 3D masažnih valjaka. Celo područje mišića koje prolazi duž kičme masira se gore-dole masažnim valjkom koji umiruje leđa.

– programi masaže: udobnost, otklanjanje umora, ublažavanje bolova, brzo otkrivanje iskustva masaže, opuštenost, istezanje struka, vazdušna masaža celog tijela, 3D masaža

3D inteligentna tehnologija masaže
Inteligentne ruke za masažu automatski otkrivaju mesto ramena, pregledavaju linije tela, prilagođavaju tačke masaže i udaljenost između masažnih ruku. Primit ćete potpuno jedinstvenu masažu koja vama odgovara! Uz prilagođavanje intenziteta i brzine masaže, tokom 3D masaže, masažni se valjci ne kreću samo okomito, već i u prostoru, napred i natrag. Postoji 5 nivoa brzine za masažu, a za flapping i shiatsu masažu možete odabrati između 5 različitih opcija širine kako biste prilagodili širinu masažnih ruku.


President masažna fotelja – profesionalni “masažni terapeut”
Inteligentna masaža rukama masira poput profesionalnog masera.

Gua Sha masaža stopala i peta na valjcima

Masira se poput masaže koju pruža ljudska ruka. President sadrži naprednu tehnologiju masažnih valjaka koja pruža Guasha iskustvo masaže koje nudi profesionalna masažna terapija. Fokusirajući se na Yongquan točku na tabanima, masaža može biti fina i trajna, ali također jača. Masaža stopala je neponovljiv doživljaj, masažom valjcima za donji deo stopala, s 3 brzine, te vazdušnim jastucima koji rade kompresiju i kontrakcije celog stopala, s posebnim naglaskom na petu.

Teleskopski nastavak za masažu stopala se isteže prema napred kako bi se mogle masirati osobe različite visine.Teleskopski nastavak je opremljen masažnim valjcima i vazdušnim jastucima, uz dodatak 8 prirodnih magneta. Različiti vazdušni jastuci u potpunosti će zaokrenuti potkoljenicu, gležanj i stopalo, ponudit će vam trostruko iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Masaža stopala s valjcima oponaša ljudski dodir, a dolazi s naprednim masažnim valjkom pružajući masažu sličnu onoj koju nudi profesionalni terapeut. Fokusiranje na tačke na tabanima nogu, s naizmjeničnim jačim ili slabijim, ali i konstantnim masažama.

– ručna masaža za vrat, ramena i leđa sa tri masažne opcije: celokupna (masaža celih leđa), delomična (masaža zone) i ciljana (masaža tačke), sa pet podesivih brzina

– masaža ruku vazdušnim jastucima, set za gornji deo ruku tj. nadlaktice, tri podesiva intenziteta
– zvazdušna masaža donjeg dela tela: masaža leđa, masaža stjedećeg dijela, masaža listova i stopala sa tri podesiva intenziteta
– funkcija prilagodbe širine za masažu gornjeg dela ruku za osobe različite širine ramena
– karbonska vlakna omogućuju gejanje u leđnom delu
– tipke za brzo biranje na desnom naslonu za ruku, uključujući pomicanje nogu i leđa gore-dole
– oslonac za noge se prilagođava različitim telesnim visinama-produžuje
– naslon za leđa koristi tehnologiju za maksimalnu uštedu prostora, takozvani ZERO SPACE
– podešavanje podizanja nogu i naslona za leđa kao i automatsko podešavanje za spuštanje
– muzički sistem koji se kontrolira Bluetooth spajanjem na mobitel ili tablet, glasovna utičnica za pozive na levom naslonu za ruke

 

Automatski odabir za masažu

Na daljinskom upravljaču naći ćete 8 automatskih masažnih programa, koji će Vam ponuditi razne metode za masažu, različitih pokreta, različitim brzinama masaže, vazdušne masaže, itd


Masaža vazdušnim jastucima

 

Masaža podlaktice i nadlaktice vazdušnim pritiskom – cela ruka je osvežena!
Funkcija masaže podlaktice vazdušnim pritiskom (s 8 ugrađenih vazdušnih jastuka), ramena (s 4 ugrađena vazdušna jastuka), s tri intenziteta. Tokom vertikalne masaže nadlaktice i podlaktice, jastuci za masažu nalaze se u različitim položajima, to omogućuje puno ugodniji položaj nadlaktica, a masaža podlaktice također može biti učinkovitija. Zračna masaža na rukama može se odabrati s 3 mogućnosti podešavanja intenziteta. Masažna stolica opremljena je vazdušnim jastucima koji prate zakrivljenost ljudske ruke, pružajući masažu koja potpuno masira vaše ruke na točkama Yangchi i Quchi. Uravnotežena 3D kontrakcija vazdušnih jastuka osvežava vaše ruke i dlanove.
Masaža donjeg dela tela – fantastično opuštanje i osveženje!
Masaža donjeg dela leđa (s 4 ugrađena vazdušna jastuka), masaža listova (16 vazdušnih jastuka), masaža stopala / peta, stopala, nožni prsti / (36 vazdušnih jastuka) s 3 intenziteta. Masaža donjeg dela tela može se odabrati s 3 postavke intenziteta na stražnjici i listovima. Vazdušni jastuci različitih veličina u potpunosti okružuju listove, gležanj, potplat i stopalo i nude vam fantastično trostruko iskustvo. Stimulira tačke Xuanzhong i Taixi, što rezultira savršenom udobnošću i skladom.
Kombinovano sa masažom u ramenima, i sinhronizirano sa vazdušnom masažom u celom telu, pokreće cirkulaciju od najudaljenijih mjesta od srca, te zahvaljujući velikom broju vazdušnih jastuka omogućuje jačanje krvotoka prema srcu.


Istezanje tela – smanjuje napetost mišića i ukočenost mišića + ukočenost zglobova
Masažna stolica također se preporučuje za uklanjanje napetosti mišića i ukočenosti zglobova, pomažući tako u održavanju dobrog zdravlja. Istezanje se postiže uz pomoć masažnih jastučića za ramena, ruke i noge.
Zamah kukovima – masira, proteže se, opušta bokove
Zamah kuka posebna je masaža kukova kojom se postiže istezanje, opuštajući učinak pomicanjem zdelice i bokova ulevo i udesno. Može ublažiti suženje kuka, pomicanje sakra i skoliozu.

– Podaci o masaži –

Masaža listova
Držač za listove opremljen je masažnim valjcima i vazdušnim jastucima, kao i 8 prirodnih magneta koji će vas razmaziti.
Automatske masaže – pritiskom na tipku možete odabrati svoju omiljenu!
Odaberite unapred postavljenu masažu i doživite posebno iskustvo masaže. Na daljinskom upravljaču postoji nekoliko automatskih programa masaže koji nude različite načine masaže i različite pokrete.
Program ublažavanja boli: 15-minutni program masaže koji također smanjuje umor.
Program sportaša: Tačnost i vrhunske performanse koje pruža sistem masaže s valjcima u kombinaciji s Shiatsu masažom (pritiskom prsta), ublažava umor.
Program masaže leđa i struka: usmeren je na ublažavanje bolova u leđima i struku, opuštanje bokova i opuštanje ukočenih mišića i olakšavanje vežbanja.
Udobni program za starije korisnike: Masaža celog tijela od vrata do nožnih prstiju, od ramena do vrhova prstiju. Masiranje celog tijela. Jedinstveno iskustvo masaže!
Program masaže vrata i ramena: Najkorisniji za radnike koji sede – deluje, opušta područje oko vrata i ramena, ublažava bol oko vratnih mišića.
Program istezanja: Dizajniran za ublažavanje bolova i ukočenosti mišića, isteže mišiće leđa, opušta mišiće i smanjuje umor.

Ručno biranje masaže gornjeg dela tela
S 3 načina za masažu: masaža celog tela-celokupna, masaža određenih delova-delomična ili masaža na nepomičnom mestu-ciljana.
Dva načina memorijske masaže – pohranite svoj omiljeni način masaže i odaberite ga pritiskom na tipku M
Sve što morate učiniti je pritisnuti tipku dve sekunde i automatski će se način memorije aktivirati nakon što se začuje zvuk.
Možete postaviti željeno vreme masaže
Ovisno o vašim potrebama, kontinuirana masaža tokom 10, 15, 20, 25, 30 ili 40 minuta.

– Dodatne funkcije –

-Funkcija zagrevanja leđa – ugodan topli osećaj i učinkovitija masaža – ublažava bolove u leđima
Funkcija infracrvenog grejanja leđa od 40-50 ° C ugodno zagrejava leđa i ublažava bolove u leđima. Valna dužina infracrvenog zračenja podudara se s valnom dužinom ljudskog tela, koje aktivira stanice i potiče metabolizam. Funkcija grejanja pruža ugodan osećaj uz koji se možete savršeno opustiti. Može se isključiti na zahtev.
-Magnetska terapija
Vazdušni jastuci za listove sadrže 8 magneta s prirodnom energijom. Magnetska terapija može smanjiti razinu holesterola, eliminisati nakupljanje slobodnih radikala u telu i poboljšati telesni imunitet. Na temelju inspekcije Nacionalnih infracrvenih i industrijskih centara za kontrolu i nadzor kvaliteta električne energije, utvrđeno je da je raspon magnetskog intenziteta 73 mT, u skladu s nacionalnim standardima zaštite u rasponu od 40-110 mT.
-Jonizacija
Čisti zrak pomaže normalnom funkcionisanju imunološkog sistema – negativno nabijenim jonima kisika
President masažna fotelja konstantno stvara negativno nabijene svježe jone kisika tokom rada.
Učinci negativno nabijenih jona kisika na naše telo:
– Pozitivno reguliše funkcionisanje autonomnog živčanog sistema.
– Poboljšava unos kisika u stanice, tkiva i organe
– Pojačava mikro-cirkulaciju i poboljšava perifernu cirkulaciju.
– Obnavlja telo.
– Jača psihičku funkciju unošenjem više kisika u krvne žile u mozgu.
– Stabilizuje potencijal stanične membrane.
-Nulta gravitacija – potpuno opuštanje-zero gravity
S funkcijom nulte gravitacije, fotelja je postavljena u vodoravni položaj. Bedra i listovi su viši od srca. Gravitacija svakog dela tela ravnomjerno se raspoređuje na masažnoj stolici kako bi u potpunosti oslobodila pritisak na telo. Nudi vam položaj bestežinskog stanja koje vam pomaže da se savršeno opustite.
-Zero Space – može se postaviti neposredno uz zid
Masažna fotelja president treba samo 5 cm odmak od zida iza nje, čak i tokom rada. Sedalo masažne stolice samo se pomiče prema napred kod obaranja leđa u ležeći položaj, tako da ne  trebate povlačiti celu fotelju.


Sistem muzičkog playera – slušajte svoju omiljenu muziku s telefona ili kompjutera putem Bluetootha
Njime možete upravljati pametnim telefonom ili tabletom povezivanjem na fotelju putem Bluetootha, a također možete puštati vlastitu muziku spajanjem na pametni terminal. Audio kabal možete koristiti i za direktno spajanje na utičnicu na naslonjaču. Ulaz za slušalice nalazi se na levom naslonu za ruke.

Prikladno za različite korisničke veličine – podesivi držač za listove i širinu ramena
Ovisno o visini korisnika, držač za listove može se slobodno pomerati (do 15 cm), pružajući masažu celog tela prema individualnoj visini svakog korisnika.
Postoje 3 različite širine na ramenu, za bolji doživljaj masaže.


Prečaci na desnom naslonu za ruke i praktični LCD i tablet kontroler

Inovativna tehnologija Zbog svoje inovativne funkcije, vazdušne pumpe mogu raditi sinhronizovano ili konstantno, kako bi se obezbedila potrebna energija za pokretanje vazdušnih jastuka. I masaža za opuštanje i snažan pritisak vazdušnih jastuka su precizni i jedinstveni, što vam omogućuje da uživate u potpunoj relaksaciji.

-najbolja tehnologija masaže
Snažni pritisak opuštajuće masaže i vazdušnog jastuka precizan je i jedinstven, što vam omogućuje uživanje u osvežavajućoj masaži. Bolovi kičme obično uzrokuju bolove u području struka i leđa, kao i u vratu. President masažne stolice koriste se vrhunskom međunarodnom tehnologijom s funkcijom 3D detekcije koja prepoznaje tačke masaže prema vašoj visini. Od tačke Fengchi na vratu do tačke Yongquan na tabanima – ova tehnologija sadrži 500 tačaka po celom telu – nudi profesionalnu, udobnu i okrepljujuću fizioterapiju. Naši proizvodi za zdravstvenu negu proizvode se u skladu s medicinskim propisima.

Fizioterapija na 12 tački- po drevnoj medicini:
FENGCHI tačka – može pomoći jetri da radi; ima detoksikacijski učinak; preporučuje se kod glavobolje i održavanja zdravlja zuba.
JIANJING tačka na vratu – Može ublažiti cervikalnu spondilozu i ukočene bolove u vratu.
TIANZONG tačka na ruci – Može ublažiti bol glenohumeralnog periartritisa (sindrom smrznutog ramena), kao i bol u ruci.
XINSHU tačka – Sprečava zagušenja u prsima, smiruje živce, podupire srce.
GANSHU tačka umiruje jetru i žuč, regulira i jača vid, podupire jetru.
SHENGSHU tačka Pomaže zadržavati vodu.
NEIGUAN tačka umiruje um i ublažava bol, podupire srce.
SANLI tačka na ramenu – Čisti srce i poboljšava vid, popravlja želudac, ramena i ruke, čireve na ustima, zubobolju, prehladu i probavne smetnje.
SANLI tačka na nogama – Jača slezenu i želudac, pomaže u borbi protiv hepatitisa, upale creva, bronhitisa, nefritisa.
TAIXI tačka – jača struk, učinkovit protiv nefritisa, cistitisa, emfizema.
KUNLUN tačka – smiruje živce i čisti srce, pogodan je za ublažavanje išijasa (džep išijasnog živca), artritisa koljena, uganuća zgloba.
YONGQUAN tačka – smiruje jetru, korisno protiv nesanice, protiv glavobolje na bazi živaca, za ublažavanje miokarditisa (upale srčanog mišića).

Podržana korisnička težina: neograničeno
Podržana visina korisnika: 150-200 cm

– dimenzije –
– Neto težina: 126 kg
– Bruto težina: 151 kg
– Dužina: 142 cm (položeno: 220 cm)
– Širina: 80 cm (približno 56 cm bez naslona za ruke)
– Visina: 127 cm (položena: 92 cm)
– Specifikacije –
Nazivni napon: 220-240V ~ 50Hz / 60Hz
Potrošnja energije / Nazivna ulazna snaga: 240W
Snaga u stanju pripravnosti: <0,5 W!
Broj vazdušnih jastuka: 68 kom
Nivo buke: maksimalno 58 dB
Vreme masaže: 20-40 minuta
Sigurnosna struktura: Klasa I

Postupak isporuke: Naše kolege isporučit će i sastaviti masažnu fotelju President za vas po celoj zemlji besplatno!
Mogućnosti plaćanja: isporukom na licu mesta u gotovini ili bankovnom doznakom.
Kako naručiti: Naš proizvod možete naručiti pritiskom na  na  “pošalji upit”. Ispunite obrazac za narudžbu, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti detalje isporuke. Ako imate pitanja ili ste zapeli na platformi za naručivanje, kontaktirajte nas telefonom (011/20 91 214, 069/486 4801, e-poštom prodaja@bioproduct.rs).

Niste odlučili koju masažnu fotelju odabrati? Pomoći ćemo vam da donesete odluku!
Pozovite nas za najbolju cenu!

Dimenzije   

Za sve vaše upite stojimo vam na raspolaganju! Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod prodaja@bioproduct.rs