-30%

MASAŽNA FOTELJA PRESIDENT

5,999.00  4,200.00 

PRESIDENT! Premium ili masažna fotelja visoke klase
Vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža!

Kategorija Oznaka:

Masažna fotelja president

 

CENA 5990 evra

pošaljite pitanje ili narudžbu za proizvod na  info@bioproduct.rs

                                                   ili nazovite 011/20 91 214

PRESIDENT! Premium ili masažna fotelja visoke klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža!

-jedina fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D detekciju i dubinsku masažu vrata i  leđa, sa mogućnošću izlaska masažnih glava do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu!

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobijate najbolju cenu, vama prilagođen način plaćanja, besplatnu dostavu na kućnu adresu, uputstvo za rukovanje na srpskom jeziku, edukaciju za upotrebu, servis i rezervne delove, partnera sa 15 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

-besplatna dostava

-garancija 3 godine

-osiguran servis

-odlična cena

-gotovinski popust

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

 Funkcije i delovanje

– dizajn sadrži niz pametnih 3D mehaničkih ruku koje se mogu pomerati gore-dole 105 cm, po širini 6-21 cm i napred-nazad-po dubini-12 cm!
– automatska detekcija-skeniranje tela se vrši najpreciznije, po visini, širini i dubini, prateći potpuno prirodne oblike vašeg tela, te prilagođavajući masažu rezultatima skeniranja
– funkcije masaže: udobnost, otklanjanje umora, ublažavanje bolova, brzo otkrivanje iskustva masaže, opuštenost, istezanje struka, vazdušna masaža celog tela


– memorijske funkcije su postavljene na M1 i M2
– ručna masaža za vrat, ramena i leđa sa tri masažne opcije: celokupna (masaža celih leđa), delimična (masaža zone) i ciljana (masaža tačke), sa pet podesivih brzina)
-šest ručnih tehnika za masažu ramena i leđa; gnječenje, lupkanje, shiatsu, gnječenje i lupkanje, kuckanje te 3D. Kod lupkanja i shiatsu masaže, glave masažne fotelje se mogu prilagoditi na 5 dužina


– masaža ruku vazdušnim jastucima, set za gornji deo ruku tj. nadlaktice, tri podesiva intenziteta
– vazdušna masaža donjeg dela tela: masaža leđa, masaža sedećeg dela, masaža listova i stopala sa tri podesiva intenziteta
– funkcija prilagođavanja širine za masažu gornjeg dela ruku za osobe različite širine ramena
– karbonska vlakna omogućuju grejanje u leđnom delu
– tipke za brzo biranje na desnom naslonu za ruku, uključujući pomeranje nogu i leđa gore-dole
– oslonac za noge se prilagođava različitim telesnim visinama-produžuje
– naslon za leđa koristi tehnologiju za maksimalnu uštedu prostora, takozvani ZERO SPACE
– podešavanje podizanja nogu i naslona za leđa kao i automatsko podešavanje za spuštanje
– inteligentna kontrola masažne fotelje mobilnim telefonom ili tabletom putem Bluetootha
– muzika koja se kontroliše Bluetooth spajanjem na mobilni ili tablet, glasovna utičnica za pozive na levom naslonu za ruke

Smartphone aplikacija

Audio funkcija
Povezivanje je omogućeno putem terminala Bluetooth za reprodukciju muzike te putem audio kabla direktno na priključak na masažnoj fotelji.


Automatski odabir za masažu

Na daljinskom upravljaču, naći ćete 8 automatskih masažnih programa, koji će Vam ponuditi razne metode za masažu, različitih pokreta, različitim brzinama masaže, vazdušne masaže, itd

Masaža vazdušnim jastucima

Funkcija vazdušne masaže omogućena je u podlakticama (sa 8 ugrađenih vazdušnih jastuka), u nadlakticama-ramenima (sa 4 ugrađena vazdušna jastuka), s tri različita intenziteta, vazdušna masaža u donjem delu leđa: vazdušna masaža leđa (s 4 vazdušna jastuka), masaža zadnjice i bokova (16 vazdušnih jastuka), masaža nogu (36 vazdušnih jastuka), sa različitim intenzitetima.

 Masažne tehnike

Shiatsu-deluje na glavne masažne tačke; brzina i širina su podesive u 5 tačaka. Ovaj postupak delotvorno uklanja napetost mišića i ukočenost, što smanjuje pritisak na kičmi.
Gnječenje + površinsko lupkanje
Masažni valjci će lagano masirati leđa u smeru gore-dole, nakon čega će se aktivirati površinsko lupkanje, a zatim će program vratiti ponovo na pritisak. To je kombinacija alternativa masaže za cela leđa.
Stiskanje i gnječenje ramena preko 3D masažnih valjaka koji opuštaju mišiće i uklanjaju umor. Gnječenje masažnih tački u gore dole smeru ublažava najdublje bolove.
Gnječenje
Ova metoda može pritisnuti mišiće duboko, delujući na neke od glavnih tačaka, što eliminiše napetost mišića i ukočenost.  Šta više, podesiva brzina pružiće vam savršeno iskustvo u masaži.
Površinsko lupkanje
Masažni valjci će se lagano kretati po leđima u smeru gore-dole, te će aktivirati cirkulaciju krvi u celim leđima.
Rolling je masažna tehnika kojom ćete primetiti tačnost 3D masaže valjcima. Celo mišićno područje smešteno uz kičmu će se masirati u gore-dole smeru pomoću masažnih valjaka koji će potpuno zagrejati i opustitI leđne mišiće u 5 različitih širina na leđima.
Funkcija grejanja

Funkcija grejanja izvedena je korišćenjem karbonskih vlakana kao izvor za dubinsko infracrveno grejanje. Talasna dužina infracrvenog zračenja poklapa se sa talasnom dužinom frekcencije ljudskog tela, što omogućuje energiji da se apsorbuje u ljudske ćelije, aktivaciju ćelija i stimulaciju metabolizma. Funkcija grejanja preporučuje se posebno zimi ili u hladnim danima. Dubinsko infracrveno grejanje karbonskim vlaknima sa temperaturom 40-50º eliminiše bolove u leđima.

Masaža ruku i ramena

President dolazi s poboljšanjima masaže u području ruku. Masažni jastuci imaju različite pozicije, tako da stavljanje nadlaktice u namenjeni prostor postaje mnogo prijatnije, a masaža podlaktica je delotvornija.

Zero space & Zero gravity

Masažna fotelja President se može postaviti tik do zida. Potrebno je imati samo minimalnu udaljenost 5 cm na zadnjem zidu. Ova stolica se postavlja u polegnuti položaj na drugačiji način, jer je dizajnirana s posebnom funkcijom koja omogućava da klizi prema napred do 22 cm kada koristite položaj nulte gravitacije ili bestežinskog stanja. Sedište stolice će kliziti prema napred, bez dodirivanja poda ili zida pozadi.

Zero gravity funkcija omogućava postavljanje tela pri masaži u tačke bestežinskog stanja, stanja nulte gravitacije, što će omogućiti maksimalno opuštanje i učinak masaže.

Refleksoterapija

 

Masaža stopala je neponovljiv doživljaj, masažom valjcima za donji deo stopala, s 3 brzine, te vazdušnim jastucima koji rade kompresiju i kontrakcije celog stopala, s posebnim naglaskom na petu.

Teleskopski nastavak za masažu stopala se isteže prema napred kako bi se mogle masirati osobe različite visine.Teleskopski nastavak je opremljen masažnim valjcima i vazdušnim jastucima, uz dodatak 8 prirodnih magneta.Različiti vazdušni jastuci u potpunosti će zaokrenuti potkolenicu, članak i stopalo, ponudiće vam trostruko iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Masaža stopala s valjcima oponaša ljudski dodir, a dolazi s naprednim masažnim valjkom pružajući masažu sličnu onoj koju nudi profesionalni terapeut. Fokusiranje na tačke na tabanima nogu, s naizmeničnim jačim ili slabijim, ali i konstantnim masažama.

S-oblik masaža leđa

3D sastav valjaka omogućava valjcima pomeranje gore / dole / levo / desno / napred / nazad na vrat, ramena, leđa i struk. Valjci će se prilagoditi i kretati u obliku slova S, prateći oblik kičme. Raspon širine je od 6 cm (kako ne bi dirali kičmu) do 21 cm (tako da pokrivaju cela leđa).

Masaža vazdušnim jastucima za ruke vrši se vazdušnim jastucima koji prate krive ljudske ruke.
Kombinovano sa masažom u ramenima, i sinhronizovano sa vazdušnom masažom u celom telu, pokreće cirkulaciju od najudaljenijih mesta od srca, te zahvaljujući velikom broju vazdušnih jastuka omogućava jačanje krvotoka prema srcu.

Dve memorijske funkcije
Ove dve funkcije će zadovoljiti potrebe vaše porodice. Bilo koja kombinacija metoda i funkcija koje vi i vaša porodica možete izabrati može biti sačuvana s odgovarajućim M1 /M2 memorijskim programima. Sve što treba da uradite je da pritisnete taster, a za dve sekunde nakon što se čuo neki zvuk, automatski način rada započinje memorisanje.

Funkcija odabira vremena- timer
S ovom funkcijom možete postaviti vreme za masažu u skladu s vašim željama, koje će vam omogućiti da uživate kontinuirano u masaži: 10-, 15-, 20-, 25-, 30- ili 40-minutna masaža

Istezanje
Kroz automatske programe doživećete istezanje kao kod profesionalnog masera, da li se radilo o istezanju nogu, prednjem delu tela ili celog tela

 

Inovativna tehnologija
Zbog svoje inovativne funkcije, vazdušne pumpe mogu raditi sinhronizovano ili kontinuirano, kako bi se osigurala potrebna energija za pokretanje vazdušnih jastuka. I masaža za opuštanje i snažan pritisak vazdušnih jastuka su precizni i jedinstveni, što vam omogućava da uživate u potpunoj relaksaciji.

Pršljenovi su obično uzrok bola u struku i leđima, kao i za ukočen vrat. Ova masažna fotelja opremljena je tehnologijom s 3D funkcijom detekcije, koja može podesiti masažne tačke prema vašoj visini. Od najviše tačke na vratu do najniže tačke na leđima, ova tehnologija ima mogućnost delovanja na 500 mogućih masažnih mesta na celom telu, te će pružiti profesionalnu, udobnu i okrepljujuću fizikalnu terapiju koja rešava probleme vezane za loše zdravlje. Ovi proizvodi su proizvedeni prema specifikacijama kao rezultat medicinskog ispitivanja.

Tehničke specifikacije i funkcije
masaža celih leđa s 6 masažnih tehnika i 4 programa u 3D modu
8 automatskih programa za masažu
elektično podešavanje naslona za leđa i noge
bestežinsko stanje
masažni valjci, 3D
masaža zadnjice s vazdušnim jastucima
masaža područja karlice sa vazdušnim jastucima
masaža listova s vazdušnim jastucima
masaža stopala (refleksna terapija) s valjcima i vazdušnim jastucima
daljinski upravljač, može se upravljati pomoću mobilne aplikacije
presvlaka ekološka, antibakterijska koža.
težina fotelje 130 kg
maksimalna korisnički težina -neograničeno
napajanje 220 – 230 V
boja bež, krem i crna
ostale dostupne boje na upit

Dimenzije
  

REDOVNA CENA 5990 evra, za akcijske cene nazovite našu firmu u Beogradu.

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju!

Za narudžbu i detaljne informacije pošaljite e-mail na info@bioproduct.rs