VIBRO TRENING PROFESSIONAL

Vibro trening professional

redovna cijena 1290eur

popust za gotovinu

Popularnost vežbanja pomoću vibracija može se jednostavno objasniti. Treniranje s vibracijama ima vežbe koje su poznate, jednostavne i dramatično povećavaju rezultate koji se mogu ostvariti primenom brzih vibracija.
Prednosti izvedbe uobičajenih vežbi kao što su press-up, sit-up ili čučnjevi, povećavaju se jednostavnim izvođenjem ako ih radite na Fitness vibracijskoj plati, a ne na podu. Jednostavnost i lakoća vežbi poboljšavaju rezultate i smanjuju vreme treniranja što objašnjava neverovatnu popularnost ovog proizvoda.

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

Vežbe sa vibracijama omogućavaju korisnicima gubitak težine kao i smanjenje opterećenja na zglobovima i mišićima. Uklanjanjem potrebe za dodatnom telovežbom smanjuje se negativan utecaj na telo. Stoga je Fitness plata, kao metoda treninga sa minimalnim ulaganjem idealna za ljude svih dobi i sposobnosti.
Da biste uspešno izgubili težinu, poboljšali snagu i osnovnu stabilnost potrebno je primeniti masu ili ubrzanje tela. Većina vežbi primjenjuje dodatnu masu u telu tokom vežbanja. Masa se isporučuje u obliku tega te je zbog toga uobičajeno da u dvoranama dominiraju sprave sa tegovima i slobodni tegovi.

Fitness vibracijska plata primenjuje ubrzanje u telu u obliku brzih vibracija koje se javljaju do 50 puta u sekundi. Odgovor tela na ove vibracije je nenamjerno naprezanje mišića u pokušaju da se ponovno stabilizuju što na kraju i daje rezultate.
Profesionalni trener za vežbanje, sprava sa 99 brzina oscilacija i 99 vibracija.
Odaberite automatske programe ili ručno postavite svoje željene frekvencije za vežbanje.

odabir 9 automatska programa
podešavanje vremena vežbanja
podešavanje brzine od 0 do 99
dva motora, za vertikalno i horizontalno kretanje
Korisnički definisani programi
Odabir načina rada-vibracije i oscilacije

Dve vrste pokreta

Fitness plata ima dva načina pokreta koji se mogu koristiti samostalno ili istodobno. Prvo kretanje najčešće se naziva “oscilacija”, a uključuje pomicanje plate koja se ljulja (titra) s jedne strane na drugu. Drugi način obično se naziva “vibracija” i uključuje duboku pulsirajuću vibraciju.

 

Ručna kontrola

Najpopularniji način upravljanja je ručno upravljanje. To je najjednostavnija metoda za početnike, a takođe omogućuje i potpunu kontrolu za profesionalne sportaše. Kada uključite spravu, bit će spremana za ručni način rada. Koristite  TIME + i TIME- za podešavanje željenog vremena vežbanja. Za početak treninga, pritisnite  START / STOP. Obadva motora će započeti vibracije brzinom od 1. Možete podesiti obadva motora brzinama + i -. U ručnom načinu rada možete trenirati s bilo kojim pokretom ili ih koristiti istovremeno. Možete podesiti svaki motor do brzine od 99. Napominjemo da će većina korisnika trenirati brzinom od 1 do 30, jer je to dovoljna snaga za ostvarenje većine ciljeva.

Funkcije

Pritisnite MODE za skeniranje između 9 programa i ručnog načina rada. Pritisnite START / STOP za početak programa ili ručnog treninga.

Programi

Fitness plata ima 9 programa za odabir. Ako tokom vežbanja koristite vežbe kretanja, preporučujemo ručnu kontrolu kao što je prethodno opisano. Ako želite zadržati fiksni položaj 10 minuta, pronađite pogodan program.

Ručno 1 – samo upravljanje vibracijama
Ručno 2 – samo kontrola oscilacije
Ručno 3 – upravljanje vibracijama i oscilacijom zajedno
P1 – uvodni oscilacijski program
P2 – lagani program
P3 – intenzivni program
U1 – program izgaranja masnoće
U2 – lagani program
U3 – intenzivni program treninga

Fitness tim je za korisnike unapred programirao 3 opcije kao što je gore prikazano za U1, U2 i U3. Međutim te se mogućnosti mogu zameniti vlastitim programskim postavkama kako bi odgovarale vašim kondicijskim zahtevima. Nakon promjene, novi program će ostati spremljen u memoriji sve dok se ponovno ne promeni.

Osmislite svoj vlastiti program

DEFINIRANI KORISNIČKI PROGRAMI (U1, U2, U3)

Fitness plata omogućuje programiranje vlastitih postavki za dizajniranje vlastitih programa i odgovarajuće brzine.

Program traje ukupno 10 minuta. Brzina vibriranja i / ili oscilacija i vreme u sekundama unutar tih 10 minuta može se mijenjati.

VODIČ ZA TRENING S VIBRACIJAMA

BMI
Da biste provjerili svoj BMI, pritisnite  BMI. Koristite  TIME + i TIME – za odabir spola, a zatim ponovno pritisnite BMI za potvrdu. Pomoću TIME + i TIME- za odabir i BMI za potvrdu, odaberite dob, visinu i težinu. Sada pritisnite prstima senzore na konzoli i Vaš BMI će biti prikazan.

Upute o bezbednosti

Ukoliko se bilo koji od sledećih uslova odnosi na Vas, preporučujemo da potražite savjet lečnika pre uporabe fitness plate:

* akutna stanja tromboze
umjetni / sintetički spojevi
* kardiovaskularne bolesti
* epilepsija
* kila / hernija
* trudnoća
* nedavni ugrađeni implantati uključujući: igle, šarafe, zavojnice za umetne ekstremitete, zglobove itd.
* nedavne rane od operacije
* teški dijabetes
* teške migrene
* tumori

Ako osećate bol, vrtoglavicu, slabost ili imate kratki dah tokom treninga, odmah prestanite koristiti fitness platu i zatražite medicinsku pomoć.

Prednosti

Trening vibracijama delotvoran je za:

* brzo mršavljenje i toniranje linije

* smanjenje celulita.

* povećanje snage i fleksibilnosti

* poboljšanje cirkulacije i gustoće kostiju

* smanjenje vremena oporavka kod bolova i ozleda

Provedite manje vremena vežbajući:

Vežba sa vibracijama koristi tradicionalne vežbe i pojačava ih primenom vibracija, što Vam omogućava da smanjite dužinu treninga i postignete bolje rezultate bez presedana.