SERVIS MASAŽNIH FOTELJA I APARATA

Kupovinom proizvoda ostvarujete pravo na garantni rok koji je propisao proizvođač kao davalac garancije ili uvoznik, a takođe i mogućnost doplate za produženje redovne garancije.

Za informacije o produženoj garanciji molimo da kontaktirate naše odeljenje prodaje.

Za sve proizvode iz našeg asortimana obezbedili smo garanciju i rezervne delove, u skladu sa zakonskim odredbama, kao i mogućnost popravke originalnim delovima.

Sve proizvode kupljene kod nas preuzećemo i popraviti u slučaju kvara u najkraćem mogućem roku, te vratiti na vašu adresu.

U slučaju da imate bilo kakvo pitanje, nejasnoću ili sumnju u neispravnost vašeg proizvoda, molimo da kontaktirate naše odeljenje prodaje.

U najkraćem roku kontaktiraće vas naš odeljenje za informacije, te dogovoriti dalje radnje potrebne za ispravno korišćenje vašeg proizvoda.

Zbog svakodnevnih upita, savetujemo da ne kupujte proizvode bez mogućnosti popravke i servisiranja nego samo od prodavca sa originalnim rezervnim delovima.

Uprkos dugogodišnjem iskustvu, masažne fotelje i masažere kupljene kod drugih prodavaca najčešće nismo u mogućnosti da popravimo u svom servisu, upravo iz tog razloga.

Važno je da pri pozivu obezbedite podatke iz garantnog lista koji ste primili na isporuci proizvoda.