MASAŽNE FOTELJE

Od samog osnivanja krajem 1999. godine pod brendom bioproducta u svoj asortiman uvrstili smo masažne fotelje, koje su bile, za razliku od današnjih modela, blago rečeno skromnih funkcija, te smo prvi uveli masažne fotelje na tržište. Radilo se o sklopivim masažnim foteljama sa vibracijskim motorima i ručnim podešavanjem položaja.

Razvojem i napretkom tehnologije, naši današnji modeli su najopremljeniji na tržištu, sa skeniranjem tela, L i S oblika u leđima, automatskim i ciljanim masažnim funkcijama i tehnikama, refleksoterapijom za tabane, kompletnom vazdušnom masažom za cirkulaciju i drenažu, električnim upravljanjem položaja fotelje, zero space & zero gravity funkcijama, 2D ili 3D masažom, reprodukcijom muzike…

Sa isporučenih više hiljada masažnih fotelja i masažera, sopstvenom servisnom mrežom, besplatnom dostavom, upustvima za korišćenje na srpskom jeziku, odličnim akcijskim cenama i najvišim kvalitetom izrade, masažne fotelje iz Bioproducta predstavljaju najbolji izbor za sve kojima treba relaksacija i masaža u vlastitom domu, odličan i stabilan proizvod za višegodišnje korišćenje.
U nama dobijate pouzdanog partnera koji će vam stalno biti pri ruci za sva vaša pitanja od odabira proizvoda, izbora načina plaćanja, dostave i edukovanja.
Pozovite nas ili pišite na prodaja@bioproduct.rs i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći u odluci.
.