MASAŽNE FOTELJE

Od samog osnivanja krajem 1999. godine pod imenom “bioproduct” postavili smo put za plasman masažnih fotelja na tržištu. Početak je bio vrlo težak, s obzirom da do tada kod nas niko nije vidio masažnu fotelju, čemu služi, koje su njene koristi, tako da smo uložili jako puno vremena i energije u promovisanje samog proizvoda.
Danas nema osobe koja nije videla ili isprobala masažnu fotelju, a jako puno njih i koristi.

Razvojem i napretkom tehnologije, naši današnji modeli su najopremljeniji na tržištu, sa skeniranjem tela, L i S oblika u leđima, automatskim i ciljanim masažnim funkcijama i tehnikama, refleksoterapijom za tabane, kompletnom vazdušnom masažom za cirkulaciju i drenažu, električnim upravljanjem položaja fotelje, zero space & zero gravity funkcijama, 2D ili 3D masažom, reprodukcijom muzike…

Sa isporučenih više hiljada masažnih fotelja i masažera, sopstvenom servisnom mrežom, mogućom dostavom, upustvima za korišćenje na srpskom jeziku, odličnim akcijskim cenama i najvišim kvalitetom izrade, masažne fotelje iz Bioproducta predstavljaju najbolji izbor za sve kojima treba relaksacija i masaža u vlastitom domu, odličan i stabilan proizvod za višegodišnje korišćenje.
U nama dobijate pouzdanog partnera koji će vam stalno biti pri ruci za sva vaša pitanja od odabira proizvoda, izbora načina plaćanja, dostave i edukovanja.
Pozovite nas ili pišite na
  prodaja@bioproduct.rsVIBER/WHATSAPP 069 4864 801
i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći u odluci.
.