MASAŽNA FOTELJA PRESIDENT PREMIUM 3D

6,790.00 

tel/viber/whatsapp  +381 / 069 4864 801

TOP MODEL-3D TEHNOLOGIJA!
SKENIRANJE VISINE I OBLIKA TELA
20 AUTOMATSKIH PROGRAMA MASAŽE
6 MASAŽNIH TEHNIKA ZA CILJANU MASAŽU
SPORSTKA, DUBINSKA MASAŽA
GREJANJE LEĐA I LISTOVA
4 PROGRAMA 3D MASAŽE
ISTEZANJE TELA, MUZIKA, JONIZACIJA
60 VAZDUŠNIH JASTUKA, REFLEKSOTERAPIJA
GLASOVNO UPRAVLJANJE
MOGUĆA DOSTAVA
GARANCIJA 3+2 GODINE
POSEBAN POPUST ZA GOTOVINU
Kategorija

 

Masažna fotelja President PREMIUM 3 D


NOVO!

PRESIDENT PREMIUM – 3D MODEL!

Premium ili masažna fotelja najviše klase, vrhunskih masažnih tehnika, 3D masaža!

-PREMIUM fotelja sa 3D tehnologijom, koja omogućava 3D skeniranje i dubinsku masažu vrata i  leđa, sa masažnim glavama koje izlaze i do 12cm po trećoj dimenziji-u dubinu!

Skeniranje položaja ramena, zakrivljenosti ljudskog tela kao i visine!

Iako se slične fotelje možda već navode kao “4D” fotelje, to nije tačno. Ovo je samo lažni i nažalost obmanjujući marketinški trik.

Vrhunska President Premium 3D masažna fotelja elegantnog izgleda!

President Premium 3D je ekskluzivna vrhunska masažna fotelja s veštačkom inteligencijom koja je vrlo udobna, opušta, smiruje, smanjuje umor, ublažava bol, smanjuje stres i na kraju, ali ne manje važno, pruža fantastičnu masažu!

3D inteligentna tehnologija masaže u leđima od vrata do sredine bedara od 137 cm dužine!

Inteligentni masažni valjci se kreću tiho i automatski otkrivaju položaj ramena, procenjuju linije tela i zakrivljenosti. Na temelju toga se podešavaju tačke masaže i razmak između masažnih ruku (mogu se podesiti i ručno po potrebi u 11 položaja ramena!).

Inteligentne masažne ruke vas masiraju kao što radio profesionalni masažni terapeut. One automatski otkrivaju položaj ramena, snimaju linije tela, prilagođavaju tačke masaže i razmak između masažnih ruku kako bi dobili personalizovanu masažu. Pružaju jedinstvenu masažu oko vratnih, prsnih i lumbalnih pršljenova. Dobit ćete ravnomerno snažnu masažu leđa. To će vas osvežiti i ublažiti umor.

Tehnologija 3D inteligentne masaže – šta je to zapravo?

3D je još složeniji mehanizam sa valjcima koji još više prati površinu tela. Inteligentni uređaj za masažu tipa 3D prati prirodnu zakrivljenost kičme i pruža duboku masažu celog kičmenog mišića. Efikasna masaža paraspinalnih mišića može povećati mišićni tonus i poboljšati držanje.
Osim podešavanja intenziteta i brzine masaže, masažni se valjci pomiču ne samo okomito (gore i dole; kao kod 2D fotelja) tokom 3D masaže, već i u prostoru, napred i natrag.
Šta je više u 3D masaži od 2D masaže?
Omogućuje još precizniju masažu – delom zahvaljujući savršeno preciznom skeniranju položaja tela!
Omogućuje precizniju masažu koja je još sličnija ljudskom dodiru – a dostupna je još jača masaža zahvaljujući još većem pritisku koji se može primeniti na 3D masažne valjke. Omogućava vrlo prilagođene masaže!
Još učinkovitija masaža – masažni valjci dopiru do duboko ležećeg mišićnog tkiva, omogućuju opuštanje čak i najtvrdokornijih zgrčenih mišića. Ruke za masažu mogu prodrijeti i dublje – uz pomoć masažnih ručica koje se protežu do dubine od 12 cm ili pod uglom od 78 stepeni, može se postići prava duboka masaža.

Narudžbom masažne fotelje iz Bioproduct asortimana, dobijate najbolju cenu, dostavu na kućnu adresu, upustva za rukovanje, edukovanje za upotrebu, servis i rezervne delove, partnera sa 20 godina iskustva u radu sa masažnim foteljama!

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

BIOPRODUCT MASAŽNA FOTELJA!

 Funkcije i delovanje

Tehnike masaže

Shiatsu-šijacu (stisak prstom): Pritišće glavne tačke tela. Ova metoda delotvorno ublažava napetost i ukočenost mišića smanjujući pritisak na kičmu. Možete birati između 2 različita načina masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 podeoka kako bi odgovarala različitim potrebama korisnika. Takođe možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže.

Tapkanje: Masažni valjci tapkaju po leđima gore-dole i potiču cirkulaciju krvi kroz leđa. Tap masaža jedna je od najpoznatijih i najtraženijih metoda opuštanja i masaže. Širina valjaka može se podesiti u 5 različitih nivoa kako bi odgovarala različitim potrebama korisnika. Takođe možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i jačinu masaže.

Gnečenje: Ova metoda pritišća duboko u mišiće, stimulišući neke od glavnih tačaka energije. Smanjuje napetost i ukočenost mišića. Možete dobiti jedinstvenu masažu različitom brzinom. Takođe možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže.

Gnečenje + tapkanje: Kombinovana alternativna masaža za celo područje leđa. Takođe možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže.

Podizanje ramena: Masaža koju obavljaju 3D masažni valjci opušta mišiće i smanjuje osećaj umora. Masaža može ublažiti i najdublju bol. Takođe možete podesiti brzinu masaže u 5 koraka, kao i intenzitet masaže.

3D masaža: 5 različitih intenziteta. Složena, precizna masaža, sve više nalik na masažu ljudskom rukom, u svim smerovima prostora (gore-dole i napred-nazag). Brzina, intenzitet i širina masaže se mogu podešavati. Možete podesiti brzinu, širinu i intenzitet za različite masaže (opcije podešavanja mogu se razlikovati za različite masaže). Na taj način možete dobiti vrlo jedinstvenu, personalizovanu masažu. Intenzitet masaže u području vrata i ramena može se podesiti na naslonu za glavu takođe s jastucima (za jaču masažu skinite jastuk).

President Premium masažna fotelja – profesionalni “masažni terapeut”

Inteligentne masažne ruke- masiraju kao profesionalni maser.

Masaža leđa u obliku SL – prati oblik kičme, masira cela leđa i masira ih sve do sredine bedara, dužine 137 cm!
Uz 3D sistem valjaka, ruke za masažu se pomiču gore/dole/levo/desno/napred/nazad oko vrata, ramena (trapeznog mišića), leđa i struka. Valjci se kreću u sistemu u obliku slova S, prateći i prilagođavajući se obliku ramena.
Raspon širine može biti od 3 (!) cm do 21 cm na 5 pozicija! Na ovaj način valjci ne dodiruju kičmu, već se masiraju cela leđa!
S masažnim kuglama na  četiri točkića, tihe, inteligentne 3D masažne ruke izvode potpunu masažu leđa (vrat, ramena, leđa, struk), masiraju 137 cm, pokrivaju cela leđa i spuštaju se do sredine bedra.
S-oblik šine za masažu uklapa se u S-oblik leđa, tako da je ergonomski i dobivate iznimno precizno iskustvo masaže leđa.

Masaža tela vazdušnim jastucima sa pritiskom –

Masaža celog tela vazdušnim jastucima sa 60 vazdušnih jastuka!
Vazdušna masaža se može odabrati uz opciju podešavanja intenziteta. Može se odabrati i istovremena masaža celog tela vazdušnim jastukom, istovremeno masira 60 vazdušnih jastuka! Masaža podlaktice i ramena pod pritiskom vazduha – cela ruka se osvežava!
Funkcija masaže podlaktice vazdušnim pritiskom (sa 8 ugrađenih vazdušnih jastuka), funkcija masaže ramena (sa 4 ugrađena jastuka), sa tri intenziteta. Stolica za masažu opremljena je vazdušnim jastucima koji prate zakrivljenost ljudske ruke. Uravnotežena 3D kontrakcija vazdušnih jastuka osvežava vaše ruke i dlanove. Intenzitet masaže vazdušnim jastukom može se podesiti.

   


Dodatna funkcija je dodani vazdušni jastuk koji ima izbočine nalik na šiljke (masaža salienta/mastoida), tako da tokom masaže ruku jastuk stimuliše Yuji aku tačku i Laogong tačku ruke, kao i refleksne tačke ruku, potiče cirkulaciju krvi.


Masaža vazdušnim pritiskom donjeg dela tela – fantastično opuštanje i osveženje!
Masaža donjeg dela leđa (sa 4 ugrađena vazdušna jastuka), masaža kukova i struka (4 vazdušna jastuka), ekskluzivna premium masaža stopala / bedara, potkoljenice, zgloba, pete, stopala, prstiju / (40 vazdušnih jastuka) s 3 intenziteta.
Vazdušna masaža donjeg dela tela može se odabrati s 3 postavke intenziteta na zadnjici i listovima. Vazdušni jastuci različitih veličina u potpunosti okružuju potkoljenicu, gležanj, taban i stopalo i nude vam fantastično trostruko iskustvo.
Intenzitet masaže vazdušnim jastukom može se podesiti.


 

Zamah kukovima – masaže, istezanja, opuštanja.
Masira, isteže i opušta bokove. Zamah kuka je posebna masaža kuka kojom se postiže efekt istezanja, opuštanja laganim pomicanjem zdelice i kukova ulevo i udesno. Može ublažiti suženje kuka, sakralni pomak i skoliozu. Može biti izvrsno za sedeće radnike! Ako vam je ova funkcija jako bitna, odaberite masažnu stolicu President premium, jer ima izraženiju funkciju zamaha kuka. Dok masažna stolica President Premium naizmenično napuhuje velike vazdušne jastuke na leđima, postiže efekt ljuljanja kukova s ​​dvostrukim sedalom koje se pomiče jedno u odnosu na drugo i velikim  vazdušnim jastucima na bočnim stranama bedara.

Funkcija uvijanja
Pomoću desnog i levog jastuka za struk, masažna stolica može obavljati funkciju zamaha struka. koji može ublažiti nelagodu uzrokovanu sedećim radom ili dugotrajnim sedenjem, napetost u mišićima struka.

Sha masaža stopala, Ahilove tetive i pete -masira na isti način kao i masaža koju pruža ljudska ruka!
President Premium ima naprednu tehnologiju masažnih valjaka koja pruža iskustvo Guasha masaže koje nudi profesionalna masažna terapija. Fokusiranje na Yongquan točku na tabanu može učiniti masažu slabijom, ali i jačom.

Masaža listova- masaže prema dužini nogu!
Nosač za masažu stopala opremljen je masažom pritiskom prstiju i vazdušnim jastucima koji će vas razmaziti.Automatske masaže

– Jednostavno možete odabrati doživljaj masaže koji vam odgovara!
Odaberite unapred postavljenu masažu i doživite posebno iskustvo masaže. Možete birati između 20 automatskih programa masaže, koji nude različite načine masaže i različite pokrete.

 • Brza masaža (Fast massage) -brzo osetite sve učinke masaže

 • Ugodna masaža (Comfrotable massage) -najudobnije iskustvo masaže

 • opuštajuća masaža (Relaxing massage ) -nežna i udobna dubinska masaža za opuštanje i ublažavanje umora-istegnite noge i struk pokretima gore -dole za ublažavanje bolova uklanjanje umora i vraćanje vitalnosti

 • masaža istezanjem (Stretching massage) -istegnite noge i struk pokretima gore-dole za ublažavanje bolova uklanjanje umora i vraćanje vitalnosti
 • Masaža celog tela (Full body massage) -dubinska masaža za pomlađivanje organizma

 • Masaža vrata i ramena (Neck&shoulder massage) -jedinstvena tehnika za ublažavanje bolova u vratu, ramenima i lopaticama

 • Masaža leđa i struka (Back&waist massage) -masaža za ublažavanje bolova u leđima i struku

 • Potpuna masaža vazdušnim jastucima (Full airbeg massage ) -fokusira se na nadlaktice, ruke, kolena, noge i stopala za opuštanje celog tijela

 • Opuštanje od stresa (Stress Relieving) -oporavak celog tela od umora i boli; opuštanje, poboljšava mikrocirkulaciju i brzo ublažava umor u leđima i udovima

 • Energija (Energy) -nakon noćnog odmora telo je odmorno; celo telo i mišići se masiraju kako bi se probudile telesne funkcije za početak novog dana i povećala vitalnost

 • Lagani san (Good-night Sleep) -kroz masažu za dvanaest glavnih akutačaka za zdravstvenu negu, pomaže telu da uspostavi ravnotežu, brzo poboljša vaš san i njegov kvalitet

 • Nega zglobova (Joint Care) -brinite o zdravlju svih svojih udova i zglobova guranjem, povlačenjem, istezanjem i drugim načinima masaže

 • Oblikovanje (Shaping) -ublažite bolove u vratu i ramenima; potiče dotok krvi u mozak masiranjem određenih tački

 • Masaža kičme (Spine Massage) – masaža za svaki pršljen, briga za zdravlje kičme, posebno kod izbočenja intervertebralnog diska

 • Uredski režim (Office Regimen) -kod dugog sedenja u uredu, ova funkcija može povećati fizičku aktivnost i poboljšati funkcije tela

 • Sportski oporavak (Sport Recovery) -brzi oporavak od fizičkog napora nakon sporta

 • Osveženje za mozak (Brain Refresh) -ublažite bolove u vratu i ramenima; potiče i dotok krvi u mozak

 • Briga o kičmi (Spine Care) -brinite se o zdravlju kičme i radite poboljšanja kad nemate vremena za vežbanje

 • Briga o nogama (Legs Care) -brzo ublažava bolove donjih ekstremiteta i mišića te otklanja umor

 • Pomlađivanje (Rejuvenation) -poboljšajte kvalitetu dremanja i radnu efikasnost.

Ručno birana masaža gornjeg dela tela s 5 vrsta masažnih položaja: masaža celog gornjeg dela tela, masaža gornjeg i donjeg dela leđa, masaža određenih područja i masaža na fiksnoj tački. Za posljednja dva, možete odabrati tačno područje, mesto ili čak tačku masaže! Možete čak prilagoditi brzinu, intenzitet i širinu za svaku masažu.

Memorisanje
Spremite svoje omiljene načine masaže i odaberite ih pritiskom na tipku. Može spremiti 3 tehnike masaže u memoriju, one su spremljene u sistemu. Možete postaviti željeno vreme masaže ovisno o vašim potrebama, konstantna masaža 5, 10, 15, 20, 25, 30 ili 40 minuta.
 Istezanje– Pritisak vazdušnog jastuka za listove učvršćuje nogu i potkolenicu, a zatim se i oslonac za noge i naslon masažne stolice President premium počinju naginjati i na taj način rastežu ljudsko telo.
Inovativna funkcija – pokret zgloba i stopala!
Motorizovano, pomicanje stopala gore-dole tokom tvorničkih (automatskih) programa.

Funkcija zagrevanja leđa i nogu
– ugodan topli osećaj i učinkovitija masaža – može ublažiti bolove u leđima i nogama.
Funkcija infracrvenog grejanja na 40-50°C ugodno greje leđa i noge te ublažava bol. Valna dužina infracrvenog zračenja podudara se s valnom dužinom ljudskog tela, što aktiviše stanice i potiče metabolizam. Funkcija toplinske terapije pruža ugodan osećaj uz koji se možete još više opustiti. Može se isključiti po želji.

Funkcija automatskog prepoznavanja dužine nogu
Kada se oslonac za noge podigne ili spusti samo pod pravim uglom, automatski detektuje dužinu stopala i najudobnije područje za masažu.
Zero Gravity– omogućuje ugodno opuštanje
Ovaj mehanizam ima pozitivan učinak na zdravlje leđa. U ovoj situaciji telesna težina je ravnomerno raspoređena, a pritisak na kičmu se smanjuje. Kada se pokrene način rada Zero Gravity, između tela i nogu postoji stepen elevacije od oko 118. Bedra i listovi su viši od srca.
Gravitacija svakog dela tela ravnomjerno je raspoređena na masažnu stolicu kako bi se u potpunosti oslobodio pritisak na telo. Nudi vam bestežinsko stanje koje vam pomaže da se opustite. Možete birati između 2 položaja nulte gravitacije.
Zero Space – može se postaviti odmah uz zid
masažna stolica President Premium treba samo 5 cm udaljenosti od zida iza sebe, čak i tokom rada.
Sedalo masažne stolice može se pomicati napred bez dodirivanja poda ili zida. Time se štedi prostor u stanu.

Kontaktirajte nas za najbolju cenu.

Dimenzije   

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju! Pošaljite pitanje ili narudžbu za proizvod na  prodaja@bioproduct.rs

VIBER / WHATSAPP +381 / 069 4864 801